KaNeS Yayınları


Osmanağa mah. Nüzhet efendi sok. Tekiner İş Merkezi No:3/202 Kat:2 Kadıköy-İstanbul

Telefon1: 0216 414 73 51 Pbx

Telefon2:

Fax: 0 216 414 73 52

Web: www.kanesyayinlari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008-2009
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:23
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA



Merhaba sayın yazar; hoş geldin sevgili okuyucu!
İşte tam bu nokta buluşma adresiniz. “ Ben buradayım sevgili okurum, sen nerelerdesin ?” diyen Oğuz Atay’ın sözüne ithafen yayın hayatına başlamış, tüm yazanları okuyucu ile buluşturmayı ilke edinmiş bir yayınevi sayfasındasınız.



Vizyonumuz:
KaNeS Yayınları amatör ruhların coşkusunu birlikte yaşamak, çalışma azmini kışkırtmak, motive etmek; her kesimden, her görüşten kalemlere sahip çıkmak ve edebiyat adına geleceğe yatırım yapmak üzere kurulmuş, etkin ve yetkin kadrosuyla yayıncılık hayatına başlamış genç bir yayınevidir.


Misyonumuz:
Okuyan toplum, okunan yazar ilişkisi geleceğimizdeki zemini ve kültür çatımızı şekillendirir.

Hızla gelişen teknoloji ve dijital ortamlarda paylaşım; edebiyatımızı da etkilemiştir. Bu nedenle basılı materyal tozlu raflara kaldırılmıştır. Yayınevleri kültür köprülüğü misyonundan uzaklaşmaya rant sağlamak ve ayakta kalabilmek çabasıyla piyasanın kalbini tutan, prestij elde etmiş yerli ve yabancı yazarlara öncelik vermeye başlamıştır.

Amacımız: Bahse konu nedenlerle yayınevlerine başvurma cesareti olmayan, kendini sürekli geliştirmeye çalışan, daha iyi olmayı hedefleyen yazan kitlesine SeS olmaktır. Zira yazan hiçbir zaman kendisini yeterli görmeyendir. “Ben bu kadarım!” demediği için eserinin tamamlandığına kanaat getiremez. İşte bu noktada uzman desteğe, farklı bakış açısına ihtiyaç duyar.



KaNeS Yayınlarının üstlendiği misyon; ekip çalışması ruhuyla kadromuzu seferber etmek, yöneltim, yönlendirme, editöryel hizmet, baskı ve okuyucu ile buluşma aşamasına kadar tüm badireleri birlikte aşmaktır.





Stratejik Plan: Her yıl yatırımlarımızı artırarak edebiyat dünyasına yeni yazarlar kazandırmak, daha çok kitabı okuyucu ile buluşturmaktır.








KaNeS Yayınları Yönetimi


Ürün ve Hizmetler


Yüreğimden Güvercinler Uçurdum
ESER TANITIMI İstanbullular, İzmirliler, Bursalılar; Güneydoğu’nun bu küçük kenti oralardan nasıl görünüyor? Ya siz Ankara’nın bürokratları, mühendisleri, doktorları… Bu kenti nasıl bilirsiniz? Bu kenti ve ilçelerini, hatta köylerini… Tıpkı Çağla gibi bilirsiniz öyle değil mi? Ankara’da öğretmenlik yaparken iradesi dışında gelişen vahim bir olaydan sonra adalete hesap verip aklanan fakat buna rağmen toplumdaki itibarının zedelendiğini düşünerek bu kente gönüllü tayin isteyen Çağla
Roman, Hikaye, Şiir, Kişisel gelişim, Deneme, Anı gümlük kitapları,

Davetiye, logo, El İlanı, Broşür, Kataloglar, Kartvizitler, Afiş, Kartpostal tasarım ve basımı

# #Basım, yayım #Dağıtım, tasarım # #


Benzer Firmalar