STAR ambulans


Talatpaşa Mah. Emirgazi Cad. No:17/A Kağıthane - İstanbul

Telefon1: 02122229122

Telefon2: 02122220350

Fax: 02122229276

Web: www.staracil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:45
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, Fransa, Japonya, Rusya, İspanya, İtalya, İsviçre

      1993 yılında HSH (Huzur Sağlık Hizmetleri) olarak Şişli ‘de kurulmuş dur. Hayat kurtarmayı hedef edinerek dönemin Acil Sağlık Hizmeti Markası olan HSH 2001 yılında günün şartları ile yenilenmeye başladı.
      Tek numara ile nerede olursanız olun profesyonellerce özenli ve etkin sağlık hizmeti verilmesi misyonu ile 2001 yılında STAR Ambulans olarak büyümenin ilk adımını attık ve daha çok hayat kurtarmak vizyonu ile çalışmalarımıza hız verdik.
      Acil durumlarda ilk müdahalenin profesyoneller tarafından doğru yapılması ve Acil Sağlık Hizmetlerini her noktaya ulaşabilmesi için çalışan STAR, Türkiye’nin öncü acil yardım kuruluşlarından biridir.
      Her bireyin İlk Yardım Bilgisi alabilmesi ve kronik hastalıkların(Diyabet ve hipertansiyon vb) tanınması için eğitim hizmetleri ile toplulukları bilinçlendirerek üzerine düşen görevi başarı ile yapmaktadır.
      STAR Ambulansları; Acil hekimi, Anestezi Teknisyeni veya Paramedik ve ilkyardım eğitimi almış sürücülerinden oluşan profesyonel ekibi ve Sağlık Bakanlığı standartlarına donanım ve Avrupa standartlarındaki alt yapısı ile hizmet sunmaktadır.
      STAR Ambulansları 9 saat yoğun bakım koşullarını sağlayabilecek iç donanıma ve malzemeye sahiptir. STAR, günümüze kadar 7.000’ den fazla kişiyi tekrar hayata döndürmüştür.


Ürün ve Hizmetler

Doktorlu Kara Ambulansı
Hava Ambulansı
Medikal Eskortluk
Evde Sağlık Hizmetleri
Revir Hizmetleri
Organizasyonlarda Sağlık Hizmeti
Telefonla Tıbbi Danışmanlık

#ambulans #evde bakım # # #


Benzer Firmalar