Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » ARTZEMİN ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMALARI SAN.TİC.ŞTİ.

ARTZEMİN ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMALARI SAN.TİC.ŞTİ.


PERPA TİC.MERK. B-BLOK, KAT:5, NO:120,ŞİŞLİ-İSTANBUL

Telefon1: 533 296 91 92

Telefon2: 532 291 55 56

Fax: 212 221 5761

Web: www.artzemin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:19 (Yönetici:4 | Memur:3 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AVUSTURYA,İSPANYA,TÜRKMENİZTAN-AZERBAYCAN-LİBYA-KAZAKİSTAN-BULGARİSTAN-ROMANYA

ARTZEMİN End.Zemin kaplamaları Şti. uzun yıllara dayanan tecrübesini kendi şirketinin çatısı altında toplama amacıyla kurulmuş ve yapı kimyasallarının önde gelen firmaları ile çözüm ortaklığı çerçevesinde uzman uygulayıcı sıfatı ile faaliyetlerine başlamıştır.
Bünyemizde son teknoloji makine donanımı ve kadromuzda bulunan uzman uygulama ekiplerimiz ile Türkiye genelinde ve yurtdışında birçok prestijli projelerde daha önceki uygulama başarılarımızı ARTZEMİN adı ile yarınlara taşımak öncelikli hedefimizdir.
Birebir uygulamasında görev aldığımız zemin kaplama projeleri arasında KOTON MAĞAZALARI,PIERRE CARDIN mağazaları,BURGER HOUSE,CAMPER,HARVEY NICHOLS MAĞAZALARI,NURUS,KARACA, YKM MAĞAZALARI, NISANTASI CITY'S AVM den, NEW BALANCE Ayakkabı Mağazalarına, PİMAŞ Fab.na kadar bir çok farklı sektörden çeşitli referans çalışmalarımız bulunmaktadır.

Tecrübeli ekibiyle farklı şirketlerde prestijli firmalarla yüzbinlerce metrekare projeye imza atmış ARTZEMİN END.Zemin Kaplamaları yeni bir oluşumla yıllara dayanan tecrübesini ve bu yeni güç birliğinin getirdiği enerjiyi yarınlara taşımaya hazır bir şekilde Türkiye’nin en profesyonel uzman uygulayıcısı olma yolundadır.


Ürün ve Hizmetler

Bizler, tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi her alanda uzmanlaşmanın gerekliliğine inanıyoruz. İşte bu yüzden yıllarca sadece zemin kaplaması yapmış olan insanlarla yola çıktık ve sadece zemin kaplaması yapıyoruz.Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamaya çalışıyoruz.Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetlerini artırmak, ve müşterilerimizin zemin kaplama konusunda sınırları zorlamasına yardımcı olmak öncelikli hedefimiz.ARTZEMİN’in maddi ve manevi varlıklarını sağlıklı bir şekilde büyüterek yolumuza sağlam adımlarla devam etmek ve zemin kaplama deyince akla gelen ilk isim olmak .Sektörümüzde yeni uygulama alanları ve yaratıcı çözümler geliştirmekDış ülke pazarlarında daha çok yer almak.Ülkemizde ve hedef dış pazarlarda sektörün lider uzman uygulayıcısı olmak için yetişmiş eleman ve makine parkurumuzu artırmak, kuvvetlendirmek.Şirketimizi, sadece kendi sektörümüzde değil diğer sektörlerinde örnek alacağı biçimde UZMAN uygulayıcı firma konumuna getirmek Zemin kaplamaları sektöründe, yurt dışı ve yurt içi müşterilerimizin aklına gelen ilk isim olmak.Zeminleriniz için doğru kaplama sistemini seçmek bir çok kritere bağlıdır ve tek başına verilebilecek bir karar değildir. Zemin kaplaması ciddi bir yatırımdır ve iyi düşünülmesi gereklidir. Doğal olarak bu yatırımdan en yüksek verimin elde edilmesi amaçlanmalı ve bu işin uzmanlarıyla görüşülmelidir. Alınacak yanlış bir kararın geri dönüşü çoğu zaman çok ağır olmaktadır.Doğru zemin kaplama sistemlerinin seçimi ve uygulanması konusunda Türkiye’nin önde gelen uzman uygulayıcı firmalarından olan ARTZEMİN, kullanıcıların değişik ihtiyaçlarınıda göz önüne alarak, yıllara dayalı deneyimi ve bağlı olduğu YKS BASF grubu ve ARDEX firmasının ürün desteği ile sizlere en doğru sistemleri önerecektir.

#EPOKSİ KAPLAMA #POLIURETAN KAPLAMA #DEKORATİF ZEMİN KAPLAMA #ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA #DEKORATİF ŞAP KAPLAMA


Benzer Firmalar