Online Kurye Dağıtım


: Mecidiyeköy Mah.Kısmet Sk.Yılmazlar Apt.No:8-10/B Mecidiyeköy

Telefon1: :(0212) 216 58 06

Telefon2: (0212) 216 58 00 (4Hat)

Fax: 0212) 216 58 05

Web: www.onlinekurye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİZ KİMİZ ?
İstanbul’un önde gelen motorlu kurye ve dağıtım firması olan On-Line Kurye ( Aygün Motorlu Kurye Dağıtım İnş.Tur.Teks.Ltd.Şti.) 1997 yılında kurulmuştur.On-Line Kurye’nin kurulmasıyla sektörümüzde modern ve farklı bir hizmet anlayışı oluşmuştur.

On-Line Kurye, dinamik bir ekip çalışması ile rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunarak ticaret hayatıyla entegre edilmiş bilgi teknolojisinin getirdiği olanaklara ulaştırma sektöründe lider olma hedefini gerçekleştirmektedir.

MİSYONUMUZ
Sektörün 1 numaralı tercihi olmaktır. “ Her gönderiyi en iyi biz taşımalıyız ” ilkesiyle hareket ederek ekonomik fiyat ve öncelikli müşteri memnuniyet ilkesi ile hizmet vermektir.

VİZYONUMUZ
Üstün ve benzersiz hizmet kalitesi ile arayan değil aranan olmaktır.
YÖNETİM MODELİMİZ
On-Line Kurye, sorumlulukların paylaşımı esasına göre yönetilir. Sorumluluklar, belirli standartlara göre dağıtılmış ve belli bir hiyerarşik düzen içinde yönetimde, profesyonel kalite iş anlayışıyla yürütülmektedir.
AMACIMIZ
Firmamız gönderilerinizin önemini bilen yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı, deneyimli motorsikletli i yaya , arabalı ve ekspres kuryeleri ve idari personeli ile kaliteli, ilkeli ve prensipli hizmet anlayışıyla sektöründe 1 numara olmayı hedeflemektedir.
TECRÜBEMİZ / EĞİTİMLERİMİZ
Hızlı motorlu kurye servisi ile İstanbul’un tüm bölgelerinde faaliyet göstermekte olan firmamız, bu güne kadar kazandığı derin taşımacılık birikimleri ile siz değerli müşterilerimize sorunsuz bir hizmet verebilmek amacı ile, On-Line Kurye; kendi bünyesinde oluşturmuş olduğu eğitim merkezinde hizmet öncesi tüm çalışanlarına eğitim vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Motorsikletli Kurye, Yaya Kurye, Arabalı Kurye, Ekpress Kurye ve Toplu Dağıtım Hizmetlerimizle en hızlı ve en ekonomik fiyatlarla sizinleyiz. Zamanınızı iyi değerlendirin.Kurye Fiyatları, Kurye firmaları, İstanbul içi Kurye, Gönderi Fiyatları, Tele Kurye, Aktif Kurye, Hızlı Teslimat, Moto Kurye, Motorlu Kurye

#Motorsikletli Kurye,Yaya Kurye #Arabalı Kurye,Ekpress Kurye #Toplu Dağıtım,Hızlı Teslimat #İstanbul içi kurye,Acil Motorlu Kurye #Kurye Firmaları,Motorlu Kurye


Benzer Firmalar