Tedra Group


Ürgenpaşa mah. Mustafa Kemal Üniversitesi Yanı. İzzet apt. No:3

Telefon1: +90 0326 221 76 75

Telefon2:

Fax: +90 0326 221 76 75

Web: www.tedragroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye`ye internet tabanlı servis hizmeti sunabilmek için 2005 yılında kurulduk. Çalışmalarımızda web tabanlı proje geliştirmeye ağırlık vererek Türkiye’deki internet devleri arasındaki yerimizi aldık.

Kurulduğu günden beri Türkiye’nin önde gelen şirketlerine hizmet sunan TEDRA, şirketlere özel yazılım çözümleri, ürün ve hizmetleriyle kurumsal müşterilerin rekabet gücünü arttırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Web Proje ve Yazılım Geliştirme
Hedef kitlenize sunmak istediğiniz tüm projelerinizde geliştirici rolü üstlenerek; veritabanı mimarisinden, altyapı ve grafik işlemlerine kadar tüm alanlarda hizmet vermekteyiz.

Firmanızın hedeflerine ulaşmasına olanak sağlayacak profesyonel çözümler sunmaktayız.

Temel hedefimiz, kurumsal kimliğinizi yansıtacak etkili projeler üretmektir.

XML Web Servisleri

Kurumsal hizmetlerinizi alt birimlerinize, bayilerinize, elektronik cihazlarınıza, uzak bilgisayarlarınıza ve müşterilerinize güvenli bir şekilde paylaştırmanızı amaçlayan ayrıca fonksiyonlarınıza her platformdan erişim sağlamak için XMl tabanlı projeler geliştirmekteyiz.

Proje Danışmanlık
Teknolojik gelişmelere uygun, firmaların talepleri doğrultusunda sektörel özel yazılımlar geliştirirken bu firmalara özel proje danışmanlık hizmetleri de sunmaktayız. Geliştirilen projelere eğitim ve destek hizmetlerini de birlikte yürütmekteyiz. Danışmanı olduğumuz projeleri kısa veya uzun vadede geliştirme ve yaşatmaya talibiz.


Veri Merkezi ve Güvenlik Çözümleri

Tedra Veri Merkezi Hizmetleri ile maliyetlerinizi kontrol altında tutarken, hem yüksek maliyetli yatırımlar yapmak zorunda kalmazsınız, hem de yapacağınız Servis Seviyesi Antlaşması ile hizmet kalitesini garanti altına alırsınız.

Firmamız, verilerinizi çalınmaya, bozulmaya, kaybolmaya ve ya erişim problemlerine karşı veri merkezimizde saklayıp periyodik bakımlarını yapar. Ayrıca bu verilerinizi yedekleyerek sisteminizin aksamadan çalışmasını sağlar.


CRM ve ERP Çözümleri

Küçük, orta ya da büyük, her ölçekteki işletmelere yönelik hazırlanan bu projeler sayesinde işlerinizi daha rahat yönetebilirsiniz. Böylece müşterilerinizle daha fazla ilgilenmek için ve daha fazla kazanmak için fırsat bulursunuz.

#Web Proje Geliştirme #Yazılım #Xml #Web Servis #XML Web Servis


Benzer Firmalar