Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » TRABZON İnşaat şirketleri » TRABZON AYVAZ ÇATI VE OLUK SİSTEMLERİ

TRABZON AYVAZ ÇATI VE OLUK SİSTEMLERİ


Kaşüstü Beldesi Trabzon Cad. Cumhuriyet Mah. No:92/A Yomra/TRABZON

Telefon1: 0542 622 44 72

Telefon2: 0462 341 42 86

Fax: 0462 341 42 86

Web: www.ayvazcati.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-

Firmamız; AYVAZ ÇATI adı altında 1997 yılında kurulmuştur. AYVAZ ÇATI gerek idari kadrosuyla gerek teknik kadrosuyla ve profesyonel usta ekibiyle sizlere kusursuz hizmeti hedeflemektedir. Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş firmamız, bu günlere müşterilerinin güveni sayesinde geldiğinin bilincindedir. Bu anlayışla firmamız çatı sektöründe 12 yıldır kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

FAALİYETLERİMİZ

Çatılarınızda karşılaştığınız sorunlar için sizlere kalıcı çözümler öneriyoruz. Yeni çatı, çatı onarımı, kiremit çatı, trapez çatı, kenetli çatı, bakır kaplama, panel çatı, teras çatı, yağmur indirme sistemleri (İniş boruları, BGS oluk, alüminyum oluk, bakır oluklar eksiz uygulanır ) bunların yanı sıra birçok çatı çeşidinin gizli dere izolasyonu, baca dibi izolasyonunu yapmaktayız.
Biz doğru ürünün, doğru çatıda kullanılmasının nedenli önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için, malzeme portföyümüzü olabildiğince geniş tutmaya özen gösteriyor ve sizlere bu doğrultu da hizmet sunmayı bir borç biliyoruz. Çatınızda ki hastalık ne olursa olsun, teşhisini uzman kadromuz ile yaparak sizlere tedaviyi garanti ediyoruz.

#ayvaz #ayvaz çatı #trabzon #çatıcı #çatı firmaları


Benzer Firmalar