Doliche Tekstil


yazıcık m.büyük taş sok no:71A şahinbey

Telefon1: 03422316297

Telefon2:

Fax: 03422316297

Web: www.dolichetekstil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doliche Tekstil Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ve KOSGEB in ortaklaşa olarak yürüttüğü bir proje kapsamında;yine ABİGEM in verdiği danışmanlık desteği alınarak kurulmuştur.

Misyonumuz:Araştırma –geliştirme faaliyetini devamlı sürdürerek katma değerli ürünler üretmek.

Hedefimiz: Kendi teknolojisini kurarak üretim yapan bir firma olmak. Kendi patentini üreten ve bu patentle üretim yapan bir yapıya kavuşmak.

Bununla ilgili olarak firmamız KOSGEB Gaziantep müdürlüğüne 25.12.2003 tarih ve 2475 sayılı AR-GE başvurusunu gerçekleştirerek “Antimikrobiyal tekstil maddesi elde edilmesi” konulu ar-ge projemize destek verilmiştir.

Arge çalışmalarımız sonucu Türkiyenin ilk ve tek antimikrobiyal tekstil patenti olan T.P.E 2003 1384(Antimikrobiyal tekstil mamulünün elde edilmesi için bir proses) i geliştirdik. Şu an bu teknoloji ile antimikrobiyal-antibakteriyel çoraplar üretmekteyiz. Doliche çorapları, Ayak kokularını(ayak kokusu tedavisi),ayak kaşıntılarını ve ayak mantarı rahatsızlıklarını ortadan kaldırarak ayak sağlığını korumaktadır.

Ayrıca doliche çoraplarına termal ve klimatik özelliklerini kazandırarak ayak sağlığını korurken rahatını da sağlamış olduk.

Arge depatmanımızda aromatik çorap,antimikrobiyal boyarmadde gibi Türkiye de adından çok söz ettirecek çalışmalar devam etmektedir.

Yine firmamız ayakkabı kokularını ortadan kaldıran antibakteriyel ayakkabı spreyini geliştirerek tüketicilerin beğenisine sunmuştur.

Böylece kozmetik-sağlık sektöründe de faaliyetine devam edecek olan firmamız antimikrobiyal ayak kremi çalışmalarına devam etmektedir. Arge laboratuarımızda halen üzerinde çalışılan bu ürün,ayak kokuları,mantar hastalıkları ve kaşıntıların tedavisinde yardımcı ürün olarak kullanılacaktır . Ayrıca bu krem ayak çatlaklarını,yorgunluk hissini bünyesindeki doğal yağlar sayesinde giderecektir.


Ürün ve Hizmetler

çorap, iç giyim, bayan kilot, bayan kilot, bayan iç giyim, bayilik verenler, bayilik

#çorap #bayan iç giyim #bayan külot #tekstil bayiliği #bayilik


Benzer Firmalar