EB MÜŞAVİRLİK


akman condominium 84/220 balgat/ankara

Telefon1: 0312 287 91 97

Telefon2:

Fax: 0312 287 91 98

Web: www.ebmusavirlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1985 yılında Ankara da kurulan E&B Yatırım Teşvik ve Danışmanlık firmamız kuruluşundan bugüne turizm, sanayi, sağlık ve yabancı sermayeli şirketlerin yatırımları konusunda gerçek ve tüzel kişiler ile Resmi Kurum belediyelerin yaptığı yatırımlara danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Hedefimiz, yatırımcıları güncel mevzuat çerçevesinde doğru bilgilendirmek, konusunda bilgi, birikim ve deneyim sahibi olan kadromuzla yönlendirmek ve beklentilere arzu edilen ölçüde cevap vermektir.

Sonuçlandırdığımız proje danışmanlık hizmetlerimizde, zamanı iyi kullanmak ve müşteri memnuniyetinin önemine inanmaktayız.

Danışmanlık hizmeti verdiğimiz ve bir bölümünü web sayfamızda belirttiğimiz referans firma ve projeleri, sunduğumuz hizmetlerdeki kalite ve güvenirliliğimizin kanıtı olarak kabul ediyoruz.

Yeni proje ve firmaları kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde birlikte çalışmak için bekliyoruz.


Ürün ve Hizmetler

danışmanlık, , teşvik belgeleri alımı, marka tescili, ithal izinleri, izinler, belge alımı, danışmanlık hizmetleri, marka tescil işlemleri, yatırım teşvik belgesi alımı, , telekom, kalite yönetim, Turizm belgesi, Turizm işletme belgesi, Yatırım Teşvik Belgesi nasıl alınır, Teşvik, Yatırım Teşvik Belgesi, Teşvik Belgesi nerden alınır, Turizm Ruhsatı, Yabancı çalışma izni, Yabancılar oturma izni, Yabancılar çalışma izni, Yabancı personel çalışma izni, Yabancıların ikamet tezkeresi, Yabancıların çalışma izni, Yabancıların Türkiyede oturma izni,

#izin alımları,Hazine Müsteşarlığı #kalite belgesi,marka tescili #danışmanlık hizmetleri, #yatırım teşvik belgesi alımı #Yabancıların çalışma izni


Benzer Firmalar