BRAVO GLOBAL LOJİSTİK HİZ.LTD.ŞTİ.


KERVANGEÇMEZ CAD.MUSADAYI SOK.NO:3/4 MECİDİYEKÖY

Telefon1: 02122125802

Telefon2:

Fax: 02122125838

Web: www.bravogrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Vizyonumuz
Türkiye ve Dünya ülkelerindeki acentelerimizle birlikte tüm lojistik faaliyetleri yürütebilecek ve yönlendirebilecek, rekabet gücü yüksek, lider firma olma hedefine ulaşmak.
Misyonumuz
Müşterilerimize ; En ileri teknolojiyi kullanarak, yurt içi ve yurt dışı hava, kara, deniz ve demiryolu taşımacılığı ile gümrüklü, gümrüksüz depolama ve gümrükleme hizmetlerini en yüksek seviyede vererek, beklentilerinin de ötesinde doğru çözümler üretmek. Yarının koşullarını bugünden belirleyerek, çalışanlarımızın eğitim, bilgi ve morallerini en üst düzeyde tutmak.
HAVA YOLU
Beklentilerinizi daha da yükseğe taşıyoruz
BRAVO GLOBAL LOJİSTİK minimum kilodan, komple uçak yükselmesine (charter) kadar hava kargo yoluyla eşya taşınmaktadır.Hava kargo hizmetlerimiz , dört ana gurupta toplanmıştır
- Havalimanından havalimanına (port to port)
- Havalimanından kapıya (port to door)
- Kapıdan Havalimanına (dort to port)
- Kapıdan kapıya ( door to door)
Hava kargo ile tekstil, konfeksiyon (askılı yükleme dahil ), makine ve makine parçaları, altın, gümüş, mücevherat gibi değerli kargo, gıda maddesi , tehlikeli maddeler, cenaze, halı-kilim, sanat eserleri, canlı hayvanlar ve benzeri birçok genel ve özel kargo taşınabilmektedir.
KARAYOLU


Dünyanın önde gelen acenteleriyle yapılan anlaşmalar doğrultusunda, ithalat ve ihracatta sorunsuz, hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığını gerçekleştirmektedir.

Almanya, Hollanda, İskandinavya, İtalya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Yunanistan, Belçika, Romanya, Macaristan ve Polonya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine haftalık tarifeli seferlerle Karayolu Taşımacılığı hizmeti sunan Bravo, dilerseniz komple / parsiyel yüklerinizi kapıdan kapıya da ulaştırmaktadır. Ayrıca Turki Cumhuriyetler ve Ortadoğu yönlerine doğru Karayolu seferlerine başlamıştır.

Sahip olduğu bilgi ve deneyim ile teknoloji, müşteri iletişim ağı ve depolarında sunduğu barkodlama, kolileme, paketleme, kalite kontrol, asorti gibi hizmetlerle fark yaratır.

Farklı çözümler üreterek kaliteli ve ekonomik hizmetleri bir arada sunmayı başarmıştır. Temel amacın hassas zamanlama olduğu günümüzde taşımalarımızda önem verdiğimiz hususlardan biridir.
DENİZYOLU
BRAVO GLOBAL., partnerleri ile dünyadaki önemli limanlara komple ve parsiyel konteynır yüklemelerinden, haftalık groupage servislerine kadar hizmet vermektedir. Talep ettiğiniz teslim şekline göre (limandan limana, limandan kapıya, kapıdan limana, kapıdan kapıya) her türlü ebat, ağırlık ve karakterde genel kargo ve tehlikeli kargo taşımaktadır.

DEMİRYOLU
Ekonomik ve Alternatif çözümler üretiyoruz
Demiryolu taşımacılığı ,diğer taşıma türlerine oranla fiyat avantajına sahiptir ve bazı uluslararası firmalar bu taşıma türünü kullanarak pazarda ürünlerine rekabet edebilir fiyat avantajı sağlamaktadır.
BRAVO GLOBAL LOJISTIK., Demiryolu nakliyede üç ayrı taşıma şekli ile hizmet sunmaktadır.
- Avrupa –


Ürün ve Hizmetler

Gelişmiş ülkelerde tren taşımacılığına verilen önem, ülkemizde de hak ettiği yeri zaman içinde alacaktır. Bu gelişim içinde firmamız tren taşımacılığının avantajlarını müşterilerine sunmakta ve global pazarda müşterilerinin rekabet üstünlüğü sağlamasını hedeflemektedir.

Taşıtılan hacimli veya tonajlı yüklerde ekonomik navlun fiyatları, güvenlik ve çevreyi koruma faktörleri ile firmalar için demiryolu taşımacılığı ön plana çıkmaktadır.

Firmamız Orta Doğu (Suriye, İran), tüm Avrupa ülkeleri (özellikle Almanya, Macaristan, Avusturya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, vb…), Bağımsız Devletler Topluluğuna bağlı ülkeler (Ukrayna, Letonya, Beyaz Rusya vb.), Rusya Federasyonu ve Türki Cumhuriyetlere (Kazakistan, Azerbaycan, Türkmenistan vb.) ithalat – ihracat yükleri için devamlı seferler düzenlemektedir.

#tren vagon tren konteyner deniz konteyner #kara yolu parsiyel #deniz yolu parsiyel # #


Benzer Firmalar