Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » ZONGULDAK Temizlik firmaları » NİL MAKİNE-ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

NİL MAKİNE-ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ


Müftü Mh.İbrahim Efe Cd.No.46/B KDZ.EREĞLİ

Telefon1: 03723230022

Telefon2:

Fax: 03723230022

Web: www.nilmak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz ,temizlik makinelerinde sekiz markanın yetkili satış ve teknik servis hizmetlerini vermektedir.

NİL Makine, endüstriyel temizlik makinaları sektöründe isim yapmış firmaların ürünlerini aynı site içinde bulundurarak müşterilerine seçenek sunmaktadır.

Nil Makineleri ,her sektörün ihtiyaç duyduğu geniş ve yüksek kaliteli bir ürün yelpazesi bulundurmaktadır.

Nil Makineleri; temizlik makinaları satış ve satış sonrası vermiş olduğu hizmetle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ilke edinmiştir..


Nil Makine,pazara sunduğu bütün ürünlerin profesyonel satış ve satış sonrası teknik destek hizmetleri mükemmel olması için eğitimli elemanlarla çalışır.


Temizlik makinaları sektöründe; evlerden, işyeri ve ofislere, alışveriş merkezlerinden, hipermarketlere, beş yıldızlı otellerden tatil köylerine, fabrikalardan havaalanlarına, hastanelerden holdinglere,oto yıkamadan,halı yıkamaya ve temizlik şirketlerine kadar hayatımızın her noktasında bir NİL MAKİNE`nin güvenilir satış ve satış sonrası hizmet kalitesini görmek mümkündür.

NİLMAKİNELERİ , temizlikte alternatif çözümler sunar


Ürün ve Hizmetler

Her türlü temizlik makineleri, oto yıkama makineleri, yüksek basınçlı yıkama makineleri, ıslak-kuru makineler, zemin otomatları, halı yıkma ve kurutma makineleri, vakum makineleri, komprosörler, buharlı yıkama makineleri, evsel süpürgeler, cami süpürgeleri vb.

#Temizlik makineleri #halı yıkama ve kurutma makineleri #ıslak-kuru süpürgeler #zemin yıkama makineleri #oto yıkama makineleri


Benzer Firmalar