internet tv


Eğitim Mah. Hakkı Manço Sok. Sun Apt. No:12/1

Telefon1: 216 336 78 02

Telefon2:

Fax: 216 336 78 02

Web: www.xticaret.com/xticaret/?327_2372

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Net TV Elite bir E-Veri Bilişim Hizmetleri ürünüdür. Yılların tecrübesine dayanan , güvenlik ve esneklik ön planda olan yazılım anlayışı ile E-Veri 2002 yılından bu yana kendi bünyesindeki yazılımcılar ile yazılımlar geliştirmekte ve desteğini vermektedir.

Piyasada çalışmayan ve güncellenmeyen o kadar çok yazılım varki, biz sizlere içindeki 1000 lerce TV kanalını ve 10000 lerce radyo kanalını sürekli güncelleyerek ve bakımını yaparak hizmet veriyoruz. Dilediğiniz zaman güncellenebilen ve aradığınız tv izleme ve müzik dinleme zevkine ulaşabileceğiniz bu programı kaçırmayın!!

Üstelik bu program aynı zamanda tüm video ve müzik formatlarını destekleyen bir medya oynatıcı. DVD , DIVX, MP3, MP4 gibi formatları altyazıları ile sorunsuz çalabiliyor.

Kaçırılmayacak bir araç , üstelik sürekli güncellenen kanallar. Kim böyle bir yazılımı istemez ki diye düşünerek sizlere nettvelite 2009 u sunuyoruz...


Ürün ve Hizmetler


net tv
Net TV Elite - Standart Sürüm ve Ücretsiz Güncellemeler (minumum 2 sene güncelleme garantisi) Fiyat Net TV Elite (Hemen indir) Tek sefer ödeme aylık veya yıllık ödeme yok!!! minumun 2 sene kanalları güncelleyebilme garantisi Net TV Elite + Ek Paketler ve Ücretsiz Güncellemeler Net TV Elite + Adult Paket (18+) Standart paketin yanında adult kanallar da istermisiniz. Sürekli güncellenen ve çalışan ücretsiz adult kanallar bu pakette Tek Ödeme !
Net TV Elite - Standart Sürüm ve Ücretsiz Güncellemeler (minumum 2 sene güncelleme garantisi) Fiyat Net TV Elite (Hemen indir) Tek sefer ödeme aylık veya yıllık ödeme yok!!! minumun 2 sene kanalları güncelleyebilme garantisi Net TV Elite + Ek Paketler ve Ücretsiz Güncellemeler Net TV Elite + Adult Paket (18+) Standart paketin yanında adult kanallar da istermisiniz. Sürekli güncellenen ve çalışan ücretsiz adult kanallar bu pakette Tek Ödeme !adult tv , uydu tv ,

#internet tv #adult tv #uydu tv #net tv elite #uydu


Benzer Firmalar