Çözüm Teknik


fahrettin kerim gökay cad. esin polat apt. no:15/b göztepe

Telefon1: 02165670330

Telefon2: 02165678429

Fax: 02165669496

Web: kombitamirbakim.blogspot.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kombi Klima Servisi iklimlendirme hedefi doğrultusunda konutlarda, evlerde ve ticari yapılarda iç mekan konforlarına kalıcı ve etkin çözümler sunmak amacı ile kurulmuştur.Merkezi İstanbul Göztepe olan şirketimiz, İstanbul ve semtlerine olmak üzere bölge itibarı ile yoğun iklimlendirme talebini karşılamakta ve bu taleplere profesyonel çözümler üretmektir.


Farklı bir konsept ile talebe karşılık verebilme amacı ile kombi ve klima Klima Servisi İklimlendirme en iyi malzeme, servis, metod ve zaman süresi içerisinde hizmet verebilmek amacı ile mobilize olmuştur. Kombi Klima Servisi iklimlendirme olarak ilk ilkemiz sizlere saygın, güvenilir ve üstün kalitede hizmet vermektir.Klima ve Kombi Servisi olarak yaptıgımız işler de, müşteriye, çalışanımıza, ve diğer birlikte iş yaptığımız kuruluşa daima dürüst bir tutum izlemek.


Klima ve Kombi Servisi Bakım İstanbul`un Anadolu Yakasına eğitimli teknik servis personeli ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın.Klima ve Kombi Servisi Bakım Montaj Arıza Tamir teknik servis hizmetleri sunmaktadır.
Klima Ve Kombi Servisi


Klima Tamir Servisi


Klima Bakım Servisi


Klima Onarım Servisi


Klima Montaj Servisi


klima Demontaj Servisi


Klima Sökme Servisi


Klima Takma Servisi


Ürün ve Hizmetler

KOMBİ SERVİSİ Çözüm Teknik servis, sadece tek bir amaca hizmet ediyor müşterilerineyüksek kaliteli ve sorunsuz bir servis hizmeti sunabilmek, Kombi Servisi Olarak İstanbulun Her Semtine Teknik Servis Hizmeti Vermekteyiz. 0216 567 03 30 0216 567 84 29 0532 485 65 53 Acil Ulaşım Telefonu 0535 320 13 21 Acil Ulaşım Telefonu Çözüm Teknik Kombi Servisi Olarak Baymak Marka Kombilerinizin tamirini, bakımını, onarımını, arıza tespitini yapmaktayız.Çözüm teknik olarak kombilerinizin yıllık bakımını yapmaktayız. Baretta Kombi, Vaillant Kombi, Baymak Kombi , Demirdöküm Kombi, Eca Kombi, Bosch Kombi, Wolf Kombi, Ariston Kombi, Süsler Kombi, Etna Kombi, Alarko Kombi, İhlas Kombi, As Royal Kombi, Arçelik Kombi, Beko Kombi, Vestel Kombi, Auer Kombi, Puroterm Kombi Kombi Bakım Servisi Kombi Arıza Servisi Kombi Tamir Servisi Kombi Onarım Servisi

#klima servisi #kombi servisi #klima servisleri #kombi servisleri #teknik servis


Benzer Firmalar