İzmit Michelin


Körfez Küçük Sanayi Sitesi 1.Blok No:31 İnterteks Karşısı E-5 e Bakan Cephede Köşeden 4.üncü Dükkan İzmit/Kocaeli

Telefon1: 2623353745

Telefon2:

Fax: 2623353745

Web: www.caglayanrotbalans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız 1984 yılından beri Kocaeli`de lastik sektöründe faliyet göstermektedir. Gerek satış konusundaki ekonomik fiyatlarıyla gerek hizmeti ile geniş müşteri portföyü oluşturdu...Son yıllarda gelişen teknoloji ve iletişim hızındaki artışa parelel olarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Müşterilerimizin aradığı her türlü marka lastik ve jant ürünleri ile piyasada faliyet göstermekteyiz. İnternet sitemizde lastik ve jant ile ilgili yapılan çalışmalar görüntülü olarak müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır ve ayrıca internet sitemizde (www.caglayanrotbalans.com) yeni çıkan ve indirimde olan ürünler yayınlanmaktadır. Firmamıza sizde uğrayın müşteri memnuniyeti; müşteriye olan ilgi ile beraber hizmette ki güveni bizimle yaşayın...
Teşekkürler ve saygılar sunarız.


Misyonumuz


Tüm müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyip, Lassa ve Bridgestone ürün yelpazesindeki en uygun lastiği en iyi fiyat ve hizmetle sunmak;
Son sistem ekipman ve eğitimli kadromuzla, güler yüzlü hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile siz değerli müşterilerimizi güvenli bir şekilde yola çıkarmak.


Vizyonumuz


Faaliyette bulunduğumuz bölgelerde; perakende, toptan ve filo hizmetlerini her geçen gün yeni bölgelere yayıp, bayisi olduğumuz markaların da gücünü arkamıza alarak, kaliteyi ve güveni daima bir arada tutmak.


Ürün ve Hizmetler

Michelin, Bridgestone, Goodyear, Lassa, Devino, Kormetal, Cms, Momo Firmamızda Mıchelın, Brıdgestone, Lassa ve Kleber Lastik Satışı Yapılmaktadır ve Firmamız Lastik vs İzmit Bayisidir.Aynı Zamanda Çelik Jant Satışı Cms, Kormetal, Devino, ve Diğer Jant Markalarından da Elimizde Bulunmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar