Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » Dilek Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Tic. Ltd Şti

Dilek Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Tic. Ltd Şti


Barbaros Mah. Aksoy Sokak No 26 Yenisahra /KADIKÖY İSTANBUL

Telefon1: 216 317 65 66

Telefon2:

Fax: 216 317 88 20

Web: www.dilekgida.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

•1940’larda Rize’de ticaret hayatına atılan Kılıç ailesi,1960 yılında İstanbul’a gelerek bu günkü “Dilek Grup”un temellerini attı..
•İstanbul Kadıköy’de önce gıda marketi olarak faaliyete geçen Dilek Gıda zaman içerisinde, gıda toptancılığı ve inşaat işleriyle büyüdü.
•1990’lı yıllara gelindiğinde ise faaliyet konularına distribütörlük ile birlikte, merchandiser ajanslığı,filo taşıt kiralama işlerini de eklemiştir.

Şirketimiz ;Türkiye’de sağlıklı ve güvenli bir geleceği oluşturmak için, kalite standartlarını koruma ve geliştirmeyi “kalite yaklaşımının” temeli olarak görmektedir.
Müşterilerimize ürünleri ; istenilen zamanda, istenilen noktaya ; ürün kalitesinden ödün vermeden ;doğru ve eksiksiz bir şekilde ulaştırmaktır.

Şirketimiz ; Hizmet kalitesini arttırmak için, iş yapma hızı ve doğruluğunu sağlamayı ‘toplam kalite yönetim’ yaklaşımı olarak görmektedir..

Kalite yaklaşımı olarak, ‘Müşteri memnuniyeti’ni hedef alan şirketimiz hizmet kalitesi ve farkını oluşturan tüm iş süreçlerini gün geçtikçe daha da güçlendirmektedir..


Ürün ve Hizmetler

•Henkel, Dentaş Kağıt (Sofidel), Dr.Oetker, Dimes, İntergum, Frito Lay gibi kuruluşların distribütörlüklerinin yanı sıra 2002 yılında Gamsan Gıda Ltd.Şti.’ni bünyesine alarak sanayici formasyonuna da sahip olan Grup, Karadeniz’de Henkel satış ve dağıtımını da yapmıştır.
•Günümüze gelindiğinde, Evyap (Evpaş), Eti Pazarlama Sanayi A.Ş., Pepsi İçecekler A.Ş., European Tobacco A.Ş.distribütörlüklerini yapmakta olan Dilek Grup İstanbul merkez olmak üzere İzmir ve Antalya illerinde satış ve lojistik alanlarında faaliyet göstermektedir.
•Grup toplam sermayesi 14.200.000 TL olup tamamı ödenmiştir. Sermayenin % 87’sini temsil eden Murat Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

#İhtiyaç Maddeleri #Gıda ve İhtiyaç #Dağıtım ve Pazarlama #Pepsi Distribütörlük #Eti Distribütörlük


Benzer Firmalar