Reklam Çanta


Musallağ Bağları Mh. Eski Kunduracılar Sn.Dr. Ali Eğribaş Sk.No:4/A

Telefon1: 0332 237 53 47

Telefon2: 0530 605 44 00

Fax:

Web: www.reklamcanta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
2002 yılında İstanbul da çanta imalatına başlayan firmamız, 2007 yılında REKLAM ÇANTA olarak adını tescil ettirmiş ve üretimini Konya ya taşımıştır.
Bir yandan Konya’daki atıl iş gücünü hayata geçirerek istihdama katkı sağlarken diğer yandan da daha ekonomik ürün imalatı yapmayı başarmıştır.
2009 yılında Marmara bölgesi için temsilcilik veren REKLAM ÇANTA , AY ÇANTA ile iş ortaklığı yaparak birçok reklam ve promosyon ürünlerini de bünyesine dahil etmiştir.
Çalışma şekli olarak, müşterilerinin talep ve bütçelerini en uygun biçimde değerlendirmeyi hedefleyen firmamız, doğru yönlendirme ile müşteri memnuniyetini ve sürekliliğini sağlamayı amaçlamaktadır.
REKLAM ÇANTA, üretiminde ağırlıklı olarak %100 doğaya dönüşümlü Nonwoven kumaşlar kullanarak çevreye duyarlılığını da ön plana çıkartmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Çanta Reklam, Promosyon Ürünler, Matbaa

#çanta canta promosyon kalem saat otel malzemeleri #bag promosyon, promosyon çanta imperteks çantalar #matbaa tasarım fuar çantaları nonwoven çantaları #otel malzemeleri otel çantaları #eczane reklam eczane çantaları


Benzer Firmalar