alvan kids


Hayriye tüccari cadesi NO:73

Telefon1: +9 (212) 518 49 64

Telefon2:

Fax:

Web: www.alvankids.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alvan Tekstil 1993 yılında kurulmuştur. Laleli / İstanbul’da küçük bir dükkan da satış mağazası olarak başladığımız faaliyetimize; Bugün yine
Laleli /İstanbul’da 7 katlı kendi mağazamızda satış ve Zeytinburnu/İstanbul’da 3 katlı, 1100 m2 yerimiz de üretim ve ikinci satış mağazamız ile devam etmekteyiz.

Patent sahibi olduğumuz; “Alvan Kids Club”, “Mimic Baby Fashion”, “Şıtıl Kids Fashion” ve “Opan Kids” etiketleri ile farklı, kaliteli, sağlıklı bebek ve çocuk giysileri üretimimizi sürdürmekteyiz. Ürünlerimizde kullandığımız kumaş, aksesuar, ve diğer malzemelerin uluslar arası sağlık standartlarına uygun olmasına dikkat etmekteyiz.

(0-12) yaş bebek ve çocuklarımızın giyim ve diğer ihtiyaçlarına bol çeşitli, kaliteli ve sağlıklı ürünler sunarak cevap vermeye çalışmaktayız. Bunların arasında bebe ve çocuk takımlar, zıbın çeşitleri, bebe battaniyeleri, sweat ve tişörtler, pantolon, kapri ve etek çeşitleri, bebe malzeme ve taşıma çantaları, çoraplar, bodyler…vb. bulunmaktadır.

Müşteri memnuniyeti odaklı üretim ve satış hizmeti verdiğimiz firmamızda model seçimleri, senenin moda renk ve modelleri göz önünde bulundurularak tecrübeli giyim tasarı ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Müşteri istek ve beklentilerini en kısa sürede çözüme odaklı satış kadromuz ile daha kaliteli, hızlı ve güvenilir satış işlemlerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Bazı Avrupa ve Arap Ülkeleri de dahil olmak üzere, ağırlıklı olarak Rusya, Ukrayna, Polonya, Romanya ve Türki Cumhuriyetler ile geniş bir coğrafyaya hitap ettiğimiz satış ağımızı; Sürekli kendimizi yenileyerek, teknolojiyi takip ederek ve müşterilerimizden aldığımız güç ve kaliteli yapımızla daha da büyüyerek genişletmek amacındayız.

Bebek ve çocuklarınızın sağlık ve mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur.


Ürün ve Hizmetler

(0-12) yaş bebek ve çocuklarımızın giyim ve diğer ihtiyaçlarına bol çeşitli, kaliteli ve sağlıklı ürünler sunarak cevap vermeye çalışmaktayız. Bunların arasında bebe ve çocuk takımlar, zıbın çeşitleri, bebe battaniyeleri, sweat ve tişörtler, pantolon, kapri ve etek çeşitleri, bebe malzeme ve taşıma çantaları, çoraplar, bodyler kısacası bebeğiniz ihtiyaç duyduğu herşey bizde bulunur..

#bebe hazır giyimi #alvan kids #alvan bebe #alvan junior #alvan tekstil


Benzer Firmalar