Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » Mikrotest Endüstri Cihazları Paz.San.Tic.Ltd.Şti.

Mikrotest Endüstri Cihazları Paz.San.Tic.Ltd.Şti.


İnönü Mah.Fevzi Çakmak Cad. Çınar Apt. No:6 D.2 34755 ATAŞEHİR

Telefon1: +90 216 5776909

Telefon2:

Fax: +90 216 577 69 06

Web: www.mikrotest.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Metalografik numune hazırlama cihazları sarf malzemeleri.Mikrotest olarak sizlere parlatma, zımparalama, kalıplama ve kesme için cazip fiyatlarda kalite sarf malzemelerimizle metalografik cihazlar ve metalografik numune analiz için komple bir program sunuyoruz.

Metalografi alanında kaliteli sarflar ve metalografik donanım geliştirme konusunda 17 yıllık deneyime sahip AKASEL ApS firmasının Türkiye temsilcisi Mikrotest Endüstri Cihazları Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. , güvendiği ürünlerle kısa zamanda müşterilerinin beğenisini ve bağlılığını kazanmış, kalitesiyle ve hızlı hizmet anlayışıyla kaliteye fiyat garantisi sağlayarak ülkemiz metalografisinde kalitesel gelişim ve maliyetsel tasarruf umudu içinde olan değerli müşterilerimiz için beklenilen isim olmuştur.

Amacımız “Metalografik Numune Hazırlama” konusunda her türlü malzeme için (demir bazlı, demir dışı, kompozit malzemeler, seramik, elektronik malzemeler, mineralojik malzemeler vb.) bilimsel ve bilinçli çalışmalar yapan AKASEL ApS firmasının güvenilir işbirliği ve deneyimsel tekrarlanabilir standartların ötesindeki kaliteli ürünleri ile özel ürün arayışı içinde olanların gereksinimlerinin karşılanacağı, maliyetsel kazanımların bir adreste olmasını sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

metalografik numune hazırlama cihazları sarf malzemeleri`, `metalografi`, `metalografik`, `metalografik numune`, `kesme`, `zımparalama`, `parlatma`, `bakalite alma`, `metalografik numune hazırlama`, `numune hazırlama`, `numune hazırlama parametreleri`, `yağlayıcı`, `kaba zımparalama kademesi`, `ince zımparalama kademesi`, `zımparalama`, `elmas süspansiyonlar`, `elmas spreyler`, `elmas pastalar`, `elmas solüsyonlar`, `mono kristal`, `poli kristal`, `poly kristal`, `parlatma çuhaları`, `parlatma keçeleri`, `zımparalar`, `sıcak kalıplama`, `soğuk kalıplama`, `soğuk ve sıcak bakalit alma`, `soğuk ve sıcak bakalit alma kitleri`, `kesme diskleri`, `yağlayıcılar`, `kesme cihazı sarfları`, `parlatma cihazı sarfları`, `zımparalama cihazı sarfları`, `bakalite alma cihazı sarfları`, `lubricant, lubricants`, `grinding`, `grinding disc`, `sic paper`, `polishing, polishing cloths , polishing material`, `embedding`, `mounting, cold mounting, hot mounting`, `materialografphic`, `consumables`, `akasel, akasel denmark`, `diamaxx, diadoublo, aka poly, aka mono, aka lube, aka chemal, aka napal, aka plural, aka moran, aka daran, aka paran, aka plaral, aka mould, aka allegran, aka piatto, aka dure , aka resin , aka cure, aka cure quick, aka cure slow, aka clear, aka crylic`

#MİKROTEST LIMITED #METALOGRAFİK SARFLAR #PARLATMA KEÇESİ #ZIMPARA KAĞITLARI #AŞINDIRICI ELMAS SÜSPANSİYONLAR


Benzer Firmalar