KAYNAX GAYRİMENKUL


ÇANKAYA

Telefon1: 0544-356-68-39

Telefon2:

Fax:

Web: kaynaxgayrimenkul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA,HOLLANDA

Emlakçılıkta paylaşım esastır. Şimdiye kadar paylaşmasını bilmeyen kişiler belki kişisel olarak emlakçılık yapmışlardır. Fakat dünyanın globalleşmesi ve bilgisayar teknolojisinin kullanılması ile artık ne şehirlerin nede ülkelerin sınırları kalmıştır. Dolayısıyla gelişen bu teknolojilerde ayakta durup para kazanmanın yolları tek başına değil güç birliği içinde olmaktır. Gayrimenkul ülkemizde değişmeyen köklü bir yatırım aracıdır. Eğer siz bir profesyonel olarak bu mesleği yapmak istiyorsanız mutlaka bir oluşumun içinde ve güç birliğinin içinde olmanız gerekmektedir. İşte bizde bu güç birliği içinde olmamızı sağlayan bir büro açarak bu mesleği yapmanızı öneriyoruz. Alacağınız eğitim ve kurulan program ile rakiplerinizin önünde olmanızı sağlayacaktır.

Merkez Ülkesi: Türkiye
Firma Kuruluş Yılı: 2009
Bayilik Vermeye Başlama:2009
Firmaya Ait İşletme Adedi: 1
Bayi/Franchise Adedi: -
Sağladığı İstihdam: 120
Başlangıç Bedeli: YOK
Yatırım Bütçesi: 500 YTL (KDV Dahil)
Kullanım Bedeli: 50 EURO(KDV DAHİL)
Ortalama Kâr Oranı: Gizli
Kârdan Alınan Pay: YOK
Sözleşme Süresi: 2 YİL
Bayi/Franchise Hedefi: 100 VE UZERİ

Aranan Nitelikler: Paylaşıma açık, hedefleri olan ve dürüst kişiliğe sahip aile üyeleri.
Adayların Yaş Sınırı: 18 yaş ve üzeri.
Yer Seçimi:Otopark imkanı olan en az 25 m2 toplantı odası yeri olan, mümkünse giriş kat, tabela görünürlüğüne sahip ofis.
Personel Eğitimi:Hizmet içi eğitim ve toplantıları, emlakçının el kitabı 2.Baskısı, reklam ve pazarlama çalışmalarıyla ilgili ek eğitimler, emlakçılık ve sigortacılıkla ilgili ek eğitimler.
Açılış Desteği: Açılış bölgesi için reklam ve tanıtım desteği, kartvizit logosu, standart kullanım hakkı, isim hakkı, Logo, standart kullanım hakkı, genel ilanlarımızda bağlı bulunan şubelerimizin adı, telefonları ve adresleri standart olarak yer alacaktır. Sözleşme örnekleri; Yer Gösterme Sözleşmesi, Kiraya veren sözleşmesi, Süreli satılık sözleşmesi, süresiz satılık sözleşmesi, Alım satım komisyon protokolü, Ekspertiz işlemleri, Telefonda ilk karşılama formu arz-talep, Kira kontratı yazılım programı, Daireler için ekspertiz şablonu, İşyerleri için ekspertiz şablonu, Arsalar için ekspertiz şablonu
Pazarlama / Reklam:
Sınırlı bir sekilde KAYNAXLAR GAYRİMENKUL A.Ş karsılayacaktır.

Bayilik Verilecek İl / İller: Adana, Ağrı, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, İçel, Yozgat, İstanbul (Anadolu Yakası), İstanbul


Ürün ve Hizmetler

gayrimenkul bayilik emlak danismanligi web tabani

#GAYRİMENKUL EMLAK #EV ARSA #BAYİLİK #DANİSMANLİK #


Benzer Firmalar