Global Mobilya


mecidiyekoy

Telefon1: 2122757588

Telefon2:

Fax: 2122752004

Web: www.globaltmr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her zaman en iyiye…

Global Mobilya, 15 yıllık deneyimiyle sektöründe en iyi olma hedefiyle ilerlemektedir. Firmamız; mobilya ve ofis mobilyalarıyla ilgili her türlü mamül, yarı mamül, component, aksesuar, parça ve endüstriyel malzemenin ithalat, ihracat ve satışını gerçekleştirmektedir.

PVC folyo alanında özellikle vakum ve membran pres başta olmak üzere, profile wrapping folyoları da portföyümüzde bulunmaktadır. PVC folyolarımızda kalınlıklarımız 0.20 mm., 0.40 mm. ve 0.50 mm. olup, ayrıca 0.40 mm. kenar bantlarımız da vardır. Solid color, wood decor, high gloss gibi alternatifler de seçeneklerimiz arasındadır.

Konularında uzman satıcılardan oluşan ekibimiz, bizim için satış temsilcisinden önce çözüm ortaklarımızdır. Büyük bir takım olarak amacımız; tüketici memnuniyetinden yola çıkarak ürünlerimizde kalite, estetik ve fonksiyonel kullanımı en verimli ve kârlı şekilde bir araya getirmek en yeni ürünleri ve en iyi kaliteyi daima en uygun fiyatlarla sunmaktır.

Web sitemizde gördüğünüz tüm ürünler stoklarımızda bulunmaktadır.

Istanbul merkezli Global Mobilya’nın ayrıca Kiev, Ukrayna’da ofisi ve deposu bulunmaktadır. Halihazırda dünya çapında 25’in üstünde farklı ülkeye satış yapılmaktadır


Ürün ve Hizmetler

pvc kaplama folyolari
pvc profil folyolari
pvc pencere folyolari
ofis koltuk aksamlari

#pvc folyo #buro koltuk #profil folyosu # #


Benzer Firmalar