Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ambalaj Genel » KARSAK AMBALAJ VE DIŞ TİC.LTD.

KARSAK AMBALAJ VE DIŞ TİC.LTD.


Eğitim mah.Kasap İsmail sok.Avrasya İş merkezi no:14/33

Telefon1: 0216 550 49 89

Telefon2:

Fax: 0216 550 48 79

Web: www.karsak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ROBOPAC s.a’nın Türkiye tek yetkili satış distribütörlüğü, teknik servis hizmeti ve yedek parça satışları firmamız KARSAK AMBALAJ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. tarafından yürütülmektedir.
Şirketimizin kurucusu Yıldırım Karsak 1972 yılında Fransız Saint-Joseph Lisesini bitirdikten sonra Viyana`da işletme eğitimi gördü. İş hayatına Koç Holding Ticari İşler Koordinatörlüğü’nde adım attıktan sonra İktisadi Kalkınma Vakfı ve Otomarsan gibi kuruluşlarda görev aldı.

1987 yılında Önsel A.Ş.ambalaj makineleri departmanında satış sorumluluğunu üstlendi.
Bu yıllarda ülkemizde ambalajın öneminin kavranmasında büyük katkıları oldu. Kaliteli makine ithalatı ile etkin bir teknik servis hizmeti sunmayı her zaman ön planda tuttu.
Uzun yıllar Önsel A.Ş.`nin ambalaj makineleri satış koordinatörlüğünü yürüttükten sonra 2001 yılında bu şirketin Ofis Teknik A.Ş.`ye devri ile bu kez yeni şirketin ambalaj makineleri satış koordinatörü oldu.

Son olarak da 11/04/2006 tarihinde kimya mühendisi olan eşi Aydan Karsak ile birlikte KARSAK AMBALAJ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.`ni kurarak dünyanın en önde gelen palet streçleme, koli bantlama ve şrink makineleri imalatçısı İtalyan ROBOPAC s.a firmasının Türkiye tek yetkili distribütörlüğünü aldı.

Karsak Ambalaj bir taraftan Robopac distribütörlüğünü başarıyla devam ettirirken diğer taraftan da ürün yelpazesini genişleterek, otomatik palet şrinkleme ve otomatik çemberleme makineleri imalatı yapan İtalyan OMS S.p.A firması ile termal bantlama (banding) makineleri imalatı yapan Hollanda firması BANDALL INT. BV’nin de Türkiye distribütörlüklerini almış bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

* Streçleme makineleri
* Kağıt ve PP etiketle termal bantlama
* Koli Bantlama makineleri
* Koli Açma ve Hazırlama makineleri
* Streç Hood
* Palet Şrinkleme
* Palet Çemberleme makineleri
* Palet şrinkleme makineleri
* Ahşap , mobilya , kapı , profil v.b. streçleme

# # # # #


Benzer Firmalar