TÜZÜN TEL ÖRGÜ VE DEMİR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Alınteri Bulvarı Ostim İş hanı E Blok No:31/34 OSTİM/ANKARA

Telefon1: 0 312 354 05 84

Telefon2: 0 312 394 54 53

Fax: 0 312 395 54 24

Web: www.tuzuntel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TÜZÜN TELÖRGÜ


Firmamız 1989 yılında Tüzün kardeşler adi ortaklık altında Seyfettin Tüzün ve Abdullah Tüzün tarafından kurulmuş olup 1993 yılından bu yana Tüzün Tel Örgü ve Demir Sanayi Ticaret Limited Şirketi ünvanı ile faaliyetini sürdürmektedir.
Firmamız Çevre güvenliği, tel çit, spor sahaları, spor malzemeleri, Demir doğrama, Çelik konstrüksiyon ve Ferforje alanlarında hizmet vermektedir.

Firmamızın yıllık tel tüketimi 200 ton olup; atölyemizde 2-4 mm kalınlığında galvaniz ve pvc tellerden 15-80 mm göz aralığında istenilen ölçü ve ebatlarda kafes tel üretilmektedir. Uzun süreli tel örgü sanayisinde çalışmasıyla konusunda uzmanlaşmış olan firmamız tecrübeli uzman kadrosuyla Yurdun her yerinde hizmet üretmekdir. Firmamız özellikle Açık spor sahaları konusunda hayli iddialıdır.

Firmamız günümüz İş dünyasında hızla gelişen teknoloji ve rekabet ortamında Kalite Bilincini benimsemiştir. Projelendirme, proje çözümü imalat oluşturma, montaj, kalite, fiyat ve zamanında teslimat en büyük farkımızdır. Teknoloji ve estetiğin birleşiminde güzelliği sunma gayretiyle mekanları hoş hale getirmek şiarımızdır. Tavsiyeleriniz ve sizlerin beğenileri kıvancımızdır.

İlgi ve itimadınıza teşekkür eder, sizlere hizmet sunmayı görev kabul ederiz.


Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler

Tel örgü imalatı ve montajı, spor sahaları, halı sahalar panel çit yapımı, demir doğrama, ferforje çelik konstrüksiyon işleri

#tel örgü kafes tel #spor sahası halı saha #dikenli tel jiletli tel #beton direk demir direk #demir dograma ferforje


Benzer Firmalar