Anasayfa » Turizm » KOCAELİ Turizm » www.umre2010.com

www.umre2010.com


izmit

Telefon1: 02624440519

Telefon2: 02623242964

Fax: 02623249928

Web: www.umre2010.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2 0 1 0 YILI UMRE MEVSİMİ HAYIRLI OLSUN


Neden Erken Rezervasyon

Erken rezervasyon yaptırmanın sizlere ne gibi faydası olur?
Öncelikle kutsal topraklardaki konaklama masrafınızı yarı yarıya varan indirimler yada değişik kampanyalardan yararlanabilme hakkınız olur. Bu ne demektir örnek normal dönemlerde yapacağınız Umre turu anlaşmanızı otel ve havayolu masrafınız erken rezervasyonda % 10 ila % 20 civarında düşmektedir.Ayrıca erken rezervasyonda grup sayınıza göre çeşitli free haklarından yararlanabilirsibiz.Tabi buna taksit seçeneklerini de ilave ederseniz bulunmaz bir fırsat gözüyle bakmak daha doğru olacaktır.
Erken rezervasyon otellerinin kendi bölgesine göre indirim seçenekleri değişmektedir. Siz öncelikle kutsal topraklardaki ziyaretiniz için kendinize bir konaklamak istediğiniz otel tipi ve gün sayısını belirleyip bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.


Erken Rezervasyon Farkı Nereden Çıkıyor
Aradaki fark seçmiş olduğunuz otel ve konaklama tipinin dönem yaklaştıkça doluluk oranına göre değişken olarak

belirlenmesinden kaynaklanmaktadır.Erken tarihlerde yapacağınız rezervasyon ileride yaşanabilecek sayı

artışlarından etkilenmemenizi sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler

MEKKE BAŞLANGIÇLI UMRE PROGRAMI



Belirtilen gün ve tarihlerde İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali`nden uğurlanan gruplarımız Cidde Havaalanı`na inerler.
Rehberlerimiz tarafından karşılanır ve özel lüks otobüslerle Mekke’ye hareket ederler. Anlaşma yapılan otellerine götürülerek yerleştirilirler Otellerine yerleşen gruplarımız; Hocamızla birlikte Harem-i Şerif`e geçerek tavaf ve sa`y yaparak Umre`lerini eda edeceklerdir.

Umreden sonra traş olarak ihramdan çıkılır.

Mekke`de kalınan günler içerisinde, Hocamızla birlikte Peygamber Efendimiz`in (sav) doğduğu ev, Hz.Hatice Valizedemizin ve sahabelerin kabirlerinin bulunduğu Cennet-ül Mualla, Nur Dağı, Sevr Mağrası, Mina`daki şeytan taşlama yerleri, Müzdelife, Arafat, Cebel-i Rahme ziyaret edilir.

Ziyaret sonrası Umrecilerimiz tekrar ihrama girip, Ju`rana Mescidi`ne giderek toplu niyetle Umre yaparlar.
Diğer günlerde Harem-i Şerif`te serbest ibadet yapılır. Son gün Hocamızla beraber Veda Tavafı yapılır ve rehberlerimiz tarafından verilen saatte lobide hazır bulunup Medine`ye gitmek için özel lüx otobüslerle hareket ederler ve Medine’ye giderler . Wip yolcularımız özel şoförlü jeeplerle transferi gerçekleşmektedir.

Allah`ın (cc) niyetinizi kabul eyleyip tamamlamayı nasip etmesi dileğiyle..



Medineye Varış ve Otele yerleşmenin ardından ilk ziyaret için Mescid-i Nebeviye din görevlileri ve rehberler eşliğinde ziyaret.

Ardından anlaşılan otellerde akşam yemeği ve geceleme Peygamberimiz (sav) ve Hz. Ebubekir`in ve Hz. Ömer`in kabirlerinin de bulunduğu Mescid-i Nebevi ve bütün sahabelerin bulunduğu Cennet-ül Baki ziyaret edilir. Serbest program uygulanır.

Diğer günler Ravza-ı Mutahhara`da serbest olarak vakit namazları kılınır. Günü tamamlayan Umreciler otelde toplanarak verilen saatte lobide hazır bulunup özel araçlarımızda hareket ederek Medine hava limanından İstanbul`a hareket edilir.

KUTSAL TOPRAKLARDAKİ REHBERİNİZ

#UMRE #MEKKE BAŞLANGIÇLI UMRE PROGRAMI #www.umre2010.com #2010 Umre ,Ramazan Umresi #umre turları


Benzer Firmalar