Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » First Concept Yapı Tasarım Uygulama

First Concept Yapı Tasarım Uygulama


Habibler Mah. Eski Edirne Asfaltı No: 870 Sultangazi / İstanbul

Telefon1: 0212 595 44 88

Telefon2: 0212 595 44 87

Fax: 0212 595 44 55

Web: www.firstconceptyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

First Concept Yapı Tasarım Uygulama 2005 yılında Türkiye`de Dünyanın önde gelen çok uluslu Global firmalarından DUPONTT `un Solid Yüzey Kaplaması olan Corian & Montelli ürünlerinde Türkiye`deki ileri teknolojiye sahip fabrikasyoncusu olarak mutlu çalışan, memnun müşteri bilincinde kurulmuştur.

Türkiye`de CORİAN® , MONTELLİ® DUPONTT dağıtım, eğitim ve Ar-ge hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Toplu projeler bazında çalışmalarını sürdüren firmamız aynı zamanda da Türkiye`nin önde gelen mimarları, mühendisleri ve müteahit firmaları ile işbirliği içerisinde birden fazla proje için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Türkiye genelindeki Mutfak ve Banyo ile ilgili bayilere de hizmet veren firmamız siz değerli bireysel ve kurumsal müşterilerimize kaliteli -hızlı hizmet vermek için hazır beklemektedir.

Yönetim Ofisi, Showroom ve Fabrikamız G.O.Paşa/Sultançiftliği Habibler mevkiinde olup ulaşım açısından son derece kolay bir yerdedir. Müşterilerimize daha kısa sürede ulaşıp zaman tasarrufu sağlamaktayız. Full Design Fabrikasyon ve Montaj Servisimiz ile hizmete hazırız.

FAST FOOD, OTELCİLİK, LÜKS KONUT, YATCILIK, HASTANELER VE LABORATUVARLAR GİBİ NİSBETEN YENİ PAZARLARDA DA TALEPLERİ BAŞARI İLE KARŞILANMAYI BİLMİŞTİR.

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA SAYISIZ PROJEDE BAŞARI İLE YER ALMIŞTIR.


Ürün ve Hizmetler

MUtfak Tezgahları, Banyo Tezgahları, Wc Tezgahları, Banko Kaplamaları, İç ve Dış Yüzey Kaplamaları, Duş Tekneleri, Küvetler, Denizlikler, Raflar, Merdiven Kaplamaları ve Sınırsız Tasarım Alanları

#corian #montelli #mutfak tezgahı,banyo tezgahı #banko kaplama #Dupont


Benzer Firmalar