Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » GAZİANTEP Tekstil ve Yan Sanayi » MELTEM TEKSTİL SAN. TİC.A.Ş. - AKRİLİK İPLİK

MELTEM TEKSTİL SAN. TİC.A.Ş. - AKRİLİK İPLİK


2.org.san.bölgesi 83214 nolu cad. no:6 Başpınar / GAZİANTEP

Telefon1: 03423373080

Telefon2:

Fax: 03423373083

Web: www.meltemteksil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde kurulan, Meltem Tekstil San. ve Tic. A.Ş. 8 Nm`den 40 Nm`ye kadar, Akrilik halı ipliği , akrilik iplik , halı ipi , triko ipliği üretmektedir.
Meltem Tekstil San. ve Tic. A.Ş. hızlı gelişen ülke ekonomisinde ve üretim kapasitesinin ihtiyaç artışı doğrultusunda, yatırımlarını ,makina parkını gelişletme yönünde artırarak, Gaziantep 3.Organize Sanayi Bölgesinde iki ayrı işletme tesisi daha kurarak kaliteyi düşürmeden, üretim kapasitesini yükseltme hedefini gerçekleştirdi. Meltem Tekstil San. ve Tic. A.Ş. üretim tesislerinde en son teknoloji makinalarla akrilik iplik üretimi yapmaktadır.
Meltem Tekstil San. ve Tic. A.Ş. üretiminin %70 ini iç piyasaya pazarlarken, %30 unu ise dış piyasadaki pazar payını karşılamaya ayırmıştır.
Üretiminde ve kalitesinden ödün vermeden sürekli büyüyerek günümüze kadar gelen, Meltem Tekstil San. ve Tic. A.Ş. bundan sonrada kalite polikasından ayrılmadan üretimlerine devam edecektir.
Üretimi yapılan ürünler arasında akrilik iplik, halı ipliği, halı ipi, triko ipliği, acrylic yarn, carpet yarn
Bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İPLİKTE EN GÜZEL RENKLERİstenilen rengi en iyi şekilde yakalama yapılmaktadır.Renkler canlı ve solmayan renklerdir.Renklerin güzelliği dokunan ürünün albenisini artıracaktır.SAĞLIK ÖNCE GELİRSağlık herşeyin başında gelir ilkesinden hareketle firmamız ürettiği ipliklerde sağlığa zararlı madde kullanmaz.İpliklerimiz Bakteri barındırmaz yapıdadır.HALININ KALİTESİ İPLİĞİNDEYapılan Anketlerde Kullanıcıların halı alırken dikkat ettiklerinden ikincisi halının rengi ve üçüncü olarak halının dokunuşundaki kalitedir. Yumuşak dokunuşlu , canlı renklerden oluşan ipliklerimiz halı`nın kalitesini artırmaktadır.SERİ ÜRETİM OTOMASYONUFirmamızın üretim parkuru en seri üretim yapılacak şekilde kurulmuştur. Etkin iş takip sistemimiz ile siparişleriniz verilen termin süresinde teslim edilecektir. Üretim otomasyonumuzda ürün kalitesi birçok aşamada kontrol edilmektedir.

#halı ipliği #akrilik iplik #triko ipliği #triko ipi #iplik


Benzer Firmalar