Çözüm Bilgi İşlem Eczanem Programı


Sultanmurat Mh. Menekşe Sok. No:3-1 Sefaköy

Telefon1: 0212 598 80 58

Telefon2:

Fax: 0212 541 13 09

Web: www.cozumbilgisayar.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çözüm Bilgisayar Yazılım 2003 yılının sonunda Sağlık ve Eczacılık sektörü başta olmak üzere tüm sektörlere yönelik teknik otomasyon sorunlarını çözmek için kurulmuş bir şirkettir.



Ayrıca bilgisayar teknik destek ve servis hizmeti sunmakla beraber,eczanelerimizin ve firmalarımızın tüm yazılım ve donanım problemlerinde hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla yanında bulunan bilişim sektörümüzde gelişmeleri kurumlarımıza entegre ederek sistemlerini güncel tutan ,bakım anlaşmalarıyla kurumsal destek vererek danışmanlık hizmetini kaliteli,bilgili ve eğitimli personeliyle başarıyı kendisine her zaman hedef göstermiş bir şirkettir.


Eczanelerimizin ve firmalarımızın tüm otomasyon ve elektronik çözümlerine , sektörün sorunlarını bilen bireyleri olarak, yerinde çözümler üretmek ve meslektaşlarımıza teknolojik danışmanlık yapmak amacındayız..


Ürün ve Hizmetler

Eczane Programı, Eczanem Otomasyonu, Danışmanlık Hizmetleri, donanım ve Yazılım Çözümleri, Kamera ve Kayıt Sistemleri.Karekod Çözümleri.Eczanem Destek Faaliyetleri

#Eczanem Programı #Eczanem otomasyonu #Eczanem Destek #Eczanem İstanbul #Eczanem yazar kasa


Benzer Firmalar