INHAS ACL Cenaze Hizmetleri


toros mh. 14.cd. 35/1 konyaaltı antalya

Telefon1: 03123181777

Telefon2:

Fax: 05532879850

Web: www.acilhizmetler.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:5 | Memur:20 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, Yunanistan, Rusya, İran, Bulgaristan, İngiltere, Azerbeycan, Suriye, Belarus, Ukrayna, Finlandiya, Hollanda, İtalya, Fransa, Bosna Hersek, İsviçre, Avusturya, S.Arabistan, B.Arap Emirlikleri, Afganistan, Ermenistan, Çin, Japonya, G.Kore, K.K

international Human Health Assistance, tum personelleriyle birlikte, musteri memnuniyeti saglayarak, evrensel kalite ve standartlarda hizmetler sunmayi amaclar. Beklentilere kalite ve istikrarla karsilik vererek guvenilirlik ve sayginlik simgesi olmayi hedefler.

insan hayatinin oneminin herseyin ustunde oldugu bilinci ile hareket eden kurulusumuz bunyesinde Tibbi, Hukuki, ve Finansal danismanlik hizmetleri, Acil Yardim Hizmetleri, Cenaze ve defin hizmetleri Kurumsal Organizasyonlar, VIP Seyehat rehberligi gibi bir cok alanda profosyonel olarak faaliyet gostermekteyiz.

Gunluk hayatin buyuk bir bolumu calisarak ve hayallerin pesinden kosarak gecmektedir. Fakat sure gelen bu kosusturmada bir cok insan degisik konularda yardima ihtiyac duymaktadir. Ancak istedigi yardim cogu zaman ya gec gelmekte ya da istedigi ozelliklerin tamamini karsilayamamaktadir. iste bu gibi benzer durumlarda istenen yardimi profesyonel ekiplerimizle mumkun olan en kisa zamanda ve neredeyse kusursuz denilecek seviyede siz musterilerimize sunuyoruz. Gunluk hayatta gerekebilecek bir cok sektorde uzmanlasmis kadromuz, tedarikcilerimiz ve ozel egitimli musteri temsilcilerimizle istediginiz her an yaninizda olabilmenin verdigi mutlulugu yasiyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Helikopter ambulans
Helikopter ambulanslar yapilari bakimindan daha cok kisa menzilli ucuslarda kullanilmaktadir. Helikopter ambulanslarda hastanin aciliyeti goz onunde bulunduruldugunda karayolu ile ulasimin zaman alacagi yada kara araclarinin girmesinin imkansiz oldugu daglik bolge, ada, yuk ve yolcu gemileri vb. gibi noktalardan hastanin alinarak en yakin merkezdeki saglik kurulusuna teslimi amaclanir. Helikopter ambulanslarda kaptan ve teknik personel haricinde 1 adet doktor ve 1 adet saglik memuru gorev yapar.
cenaze hizmetleri, defin hizmetleri, cenaze,

#cenaze hizmetleri, #defin hizmetleri #ambulans #hasta nakli #kiralık ambulans


Benzer Firmalar