Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » YTM TURIZM

YTM TURIZM


güniz sokak 30/20 kavaklıdere-ankara

Telefon1: 03124266899

Telefon2: 03124269852

Fax: 03124266377

Web: www.ytmturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Amacımız:

YTM turizm geçmişinde acentecilik işletmecilik ve organizasyon olan iki ortağın bir araya gelmesiyle kurulmuştur. YTM turizm in önemli unsurları olan acentecilik organizasyon ve işletmecilik alanındaki deneyimleri sayesinde, müşterilerine memnuniyet odaklı hizmetler sunmayı amaç edinmiştir.

YTM turizm sizlerden gelecek talepler doğrultusunda en uygun fiyatla en kaliteli tesislerde en kaliteli servisi almanızı sağlamayı ilke edinmiştir.

2009 yılında ve sonrasında turizm hizmet sektöründe otel, restoran, plaj gibi her türlü turistik tesisin kiralanması ve işletilmesiyle ilgili olarak atılımlar yapmaya karar vermiştir. Böylece YTM turizm hem ufkunu açmış, hem de hedefini büyütmeye karar vermiştir.YTM turizm Türk turizmine ve siz değerli müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duyar.

Faaliyetlerimiz:

*yurt içi otel rezervasyonları yapar

*yurt içi uçak biletleri satar

*Ankara üniversiteleri tanıtımı ve kültür turları düzenler

*Ankara dışından gelecek okullara ankara şehir tanıtımı ve kültür turları organize eder

*Ankara yakın çevresi günü birlik ya da konaklamalı hafta sonu turları yapar

*g.a. p. turları düzenler

*Ankara içinde ve dışında şirketlere özel toplantı ve aktivite organizasyonları yapar.

*Yurtiçi ve yurtdışındaki seyahat acentelerine, ankara şehir içinde ve iç anadolu bölgesinde operasyon hizmeti verir.

*Yurt dışından gelen konusunda uzman kişilerle kişisel gelişim ağırlıklı work shoplar düzenler.

*Şirketlere toplantılarında ve özel günlerinde organizasyon dışında sıra dışı catering hizmeti verir.

*Ankara içi festival programlarında organizasyon ulaşım, konaklama çeviri vs hizmetleri organize eder.

*Şehr-i münhasır adı altında özel şehir turları düzenler

*Yurt dışı uçak biletleri satar

*Yurtdışında bayi toplantıları düzenler

*Yurtdışına tur organizasyonları yapar.

*Özellikle orta avrupa, makedonya ve benelüks ülkelerine olmak üzere iddialı turlar organize eder.

İşletmecilik deneyimlerimiz:

*01.07.2007–31.10.2008 arasında iki yıl Ankara Bahçelievler 3, cadde deki DHMİ lokalini işletmiştir. İçkili müzikli eğlence yeri konseptindeki işletmede, bu süre içerisinde düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü ve çeşitli şirketlere seminer organizasyonları ile içkili içkisiz günlük eğlenceler düzenlemiştir.

*01.01.2001–31.12.2005 tarihleri arasında beş yıl Antalya da Perge oteli işletmiştir. Butik otel konseptindeki bu oteli on iki ay açık, orta düzey şirket yöneticilerinin ve ailelerin tercih ettiği bir otel haline getirmiştir.Yıllık doluluk oranını % 12 den % 87 lere çıkarma başarısını göstermiştir.Otel plaj ve restoran bölümlerinden oluşan bu otelde konaklama hizmetinin yanı sıra plaj işletmeciliği ile düğün sünnet, şirket yemekleri ve haftada üç gün müzikli içkili yemekli eğlenceler düzenlemiştir.

Acenteliklerimiz:

*turon 9 Kavaklıdere acentesi

*yeşil elma Ankara ve iç anadolu bölge acentesi

*hotels pro sistem acentesi

*rent villa Ankara acentesi

*hey


Ürün ve Hizmetler


yılbaşında Bodrum turu
YILBAŞINDA BODRUM 499.-TL YILBAŞINDA 2 GECE KONAKLAMA + YILBAŞI EĞLENCESİ + UÇAKLA ULAŞIM +TRANSFERLER VE SÜRPRİZLER...her şey dahil....499.-TL/Kişi BU FIRSAT DEĞERLENDİRİLİR.... Hani bir söz vardır ``YENİ YILA NASIL GİRERSENİZ BİR YILINIZ ÖYLE GEÇERMİŞ`` diye 2011 e ``ÖZEL VİLLANIZDA`` girin ...bakarsınız yeni yılda iyi bir şeyler olur...:) İster eş,dost,arkadaş,herkese haber verin cümbür cemaat eğlenelim İster kimselere söylemeyin ÖZEL VİLLA veya APARTINIZDA eşiniz ve çocuklarınızla
Aradığınız Herşey Tek Çatı Altında sloganı ile sektörde bulunan tüm organizasyonlarının satışının yapıldığı organizasyona sahiptir.
Yurtiçi, yurtdışı turlar, Otel rezervasyonları, uçak bileti, Kurban bayramı turları, yılbaşı turları, şeker bayramı turları, yılbaşı parti organizasyonları, kongre, seminer organizasyonları yapar

#yurtiçi turlar,yurtdışı turlar #otel rezervasyonları,yılbaşı turları #uçak bileti,gap turları #yılbaşı organizasyonları,parti organizasyonları #yeşil elma,villa turizm


Benzer Firmalar