ERDEMOĞLU İNŞAAT


REŞATBEY MAH ORDU CAD 62018 SOK YARMAN APT KAT 1 NO 2

Telefon1: 322 454 10 88

Telefon2: 506 779 30 29

Fax:

Web: www.erdemogluinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERDEMOĞLU EMLAK ve İNŞAAT şirketi 1982 yılında İmran Erdemoğlu tarafından kuruldu.2004 yılında şirketin başkanlığını sektörde faaliyet gösteren oğlu Emrah Erdemoğlu devraldı. Kaliteli hizmetten ödün vermeyen anlayışı ve çağın gereklerine uygun yaklaşomıyla farkını kanıtlayan ERDEMOĞLU EMLAK-İNŞAAT şirketi, birikim ve tecrübesini paylaşmak ve sektöre layık olduğu standardı kazandyrmak amacıyla kurulduğu yıl franchising vermeye başlamış ve niceliğe değil niteliğe önem vermiştir.


ERDEMOĞLU EMLAK-İNŞAAT, misyonunu güçlendirerek sürdürmek için 2004 yılından bu yana franchising vererek sektörü, profesyonel emlakçılarla donatıyor. Bu sistemi yaygınlaştırırken ise, en önemli ilkeler olan;

* Profesyonellik,
* Güvenilirlik,
* Kalite
* Müşteri Memnuniyeti

İlkelerini olmazsa olmaz kabul ediyor. Bu ilkeler etrafında buluşmak isteyen emlakçıları çatısı altında topluyor.

Profesyonel Emlakçılık Anlayışı

Emlakçılık hiç kuşku yok ki bir uzmanlık alanıdır. Bu nedenle uzman ve profesyonel kişilerce yapılması gerekiyor.ERDEMOĞLU EMLAK-İNŞAAT, profesyonellik ilkesinden yola çıkarak öncelikle temsilcilerini emlakçılık konusunda eğitiyor. Eğitimi; pazarlama tekniklerinden hukuki mevzuata, vergi, imar ve harita bilgisinden bilgisayar kullanma becerisine, reklam ve iletişim konusuna kadar geniş bir yelpazede gerçekleştiriyor. .

Güven Veren Hizmet Anlayışı

ERDEMOĞLU EMLAK-İNŞAAT; temsilcilerin seçiminde adayın geçmişte edindiği deneyimler, birikimler, eğitim durumu, sosyal konumu ve yaşantısı, çevresiyle olan ilişkileri gibi kriterleri dikkate alıyor. Söz konusu kriterlere sahip temsilciler, alıcı ile satıcı ve kiraya veren ile kiracı arasındaki köprü görevini profesyonelce yerine getiriyor.ERDEMOĞLU EMLAK-İNŞAAT Temsilcileri, emlak yatırım danışmanlığı hizmeti ve ekspertiz çalışmalarıyla müşterilerini, en doğru yatırımı ne zaman ve nerede yapacakları konusunda bilgilendiriyor. Hızla verilen hizmet, kalite ve müşteri memnuniyeti ile buluştuğunda, müşteriyle koparılamaz bir bağ oluşuyor ve o sihirli kelime ortaya çıkıyor; GÜVEN.

Kalite ve Müşteri memnuniyeti

Her alanda yaşanan hızlı dönüşüm ve gelişmelerden elbette ki emlak sektörü de etkileniyor. Müşterilerin değişen talep ve beklentilerine cevap vermenin yolu bu dönüşüme ayak uydurmaktan geçiyor. ERDEMOĞLU EMLAK-İNŞAAT , temsilcilerine tamamen bilgisayar ortamında çalışacakları bir sistem sunuyor. Emlak müşavirlerinin eski çalışma kalıplarını yıkan bu sistem, temsilcilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bilgisayar programlarından oluşuyor. Programlarda temsilcilerin gerekli evrakları kolayca hazırlayabilecekleri, arşiv oluşturabilecekleri, arşiv üzerinde parametrik arama yapabilecekleri ve portföy oluşturabilecekleri imkanlar yer alıyor. Söz konusu programlar müşteriye hizmetin hem hızlı hem yüksek kalitede verilebilmesini sağlıyor; KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ.



Ürün ve Hizmetler

İNŞAAT, YAPI, GAYRİMENKUL

#İNŞAAT #EMLAK #GAYRİMENKUL #İNŞAAT MALZEMELERİ #


Benzer Firmalar