FOLART DEKORATİF YAPI ÜRÜNLERİ


Alaaddinbey mah. İzmir Yolu Uludağ Ticaret Merkezi No:277/6 Nilüfer/BURSA

Telefon1: 224-443 73 31

Telefon2: 530-549 35 78

Fax: 224-443 73 36

Web: www.folart.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1959
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

3M paspas,dezenfektan paspası,hijyen paspası,kaydırmaz bant,cam filmi(güneş kontrol filmi+güvenlik filmi),dekoratif cam filmli,projeksiyon filmi,dınoc,carbon folyo,kaplama folyosu, araç kaplama folyosu,yangın durdurucu ürünler,Scotch Brite temizlik ürünleri...
Folart Dekoratif Yapı Ürünleri A.Ş her biri alanında ilklere imza atmış 50 yıllık bir şirketler grubunun en yeni üyesidir.

Yapı ve Mimari Ürünleri alanında
bölgedeki boşluğu fark eden firmamız bu sektördeki en güçlü marka olan 3M San Tic A.Ş nin de desteğini alarak çalışma hayatına başlamıştır!

Sürekli değişen ve gelişen dünyada sizin adınıza teknolojiyi takip ederek yapı ve mimari ürünlerindeki enstrümanlara yenilerini eklemek, kurumsallaşmayı hedef almış güçlü bir zihniyetle kalıcı,profesyonel ve yaratıcı çözümler getirmek, maliyet ve zaman tasarrufu sağlayarak ihtiyaçlarınıza anında cevap vermek bizim işimizdir.


Ürün ve Hizmetler

10 yıla varan garantiye sahip; 3M yeni nesil şeffaf güneş kontrol, güvenlik ve 3M FASARA dekoratif cam filmleri, Back projeksiyon sistemleri, 3M Vikuiti, 3M pasif yangın durdurucu sistemleri, 3M Nomad İç ve dış mekan paspasları, Dezenfektan paspasları, Yorgunluk önleyici paspas sistemleri Kaydırmaz (yağda ve suda)paspas sistemleri, Kaydırmaz bantlar ve İç ve dış dekorasyonda kullanılabilecek 600 çeşit, form alabilen dekoratif kaplama malzememiz 3M DINOC ile Dekoratif ürün projelendirmelerini yapıp, 3M tarafından yetiştirilmiş alanında uzman uygulama ekibimizle birlikte ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olmak ve 50 yıllık geçmişimize ekleyeceğimiz yeni tecrübeleri sizlerle paylaşmak bizlere gurur verecektir.

#3M, paspas, #dekorasyon, kaplama #cam filmi #kaydırmaz bant, #projeksiyon, dı-noc


Benzer Firmalar