Emir Doğalgaz Sistemleri


Kazım Karabekir Mah. Kazım Karabekir Cad. Sk:1022 No:6/B Esenler/İSTANBUL

Telefon1: (0212)647.97.96

Telefon2:

Fax: (0212)610.95.80

Web: www.emirisi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:25.05.2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Emir DOĞALGAZ`ın TEMEL HEDEFİ; Yüklendiği işleri uluslararası kriterlere, yürürlükteki mevzuat, şartname ve standartlara uygun olarak, öngörülen sürede kaliteli, çevreye duyarlı, sağlık ve güvenlik şartlarını gözardı etmeden, karlı bir şekilde gerçekleştirmektir.

Emir DOĞALGAZ; İş planlarındaki faaliyetlerini, deneyimli kadrosunun katkılarıyla, geniş bilgi birikiminin temeline dayandırmakta ve bu faaliyetleri grup şirketleri ve iştirakleri ile yürütmektedir.

Emir DOĞALGAZ YÖNETİMİ; Başarının ve geleceği teminat altına almanın, çalışanlarının katkısı ile işyeri huzuruna, güvenliğine ve yaptığı işlerin kaliteli olmasına bağlı olduğunun bilincindedir.

Emir DOĞALGAZ ÇALIŞANLARININ ANA PRENSİBİ; Kalite hedefleri doğrultusunda, işlerini doğru ve tam olarak, zamanında yapmaktır. Hizmet verdiği her kişi ve kurumu, kendi müşterisi kabul eder, bu anlayışla yönetim sistemini oluşturur.

Fiyatlandırma Tahmini Olarak Belirtilmiştir. Verilecek Hizmet bedeli ve Ürün Bedeli Yapılacak teklif sonrasında NET olarak Belirlenecektir


Ürün ve Hizmetler

Klima, Sogutma, isıtma, Güneş Enerjisi Vs.

#emir ısı #dogalgaz #ısıtma sistemleri #klima #doğalgaz tesisatı


Benzer Firmalar