mensan menteşe ltd şti


1. sokak no 44 ostim sanayi ankara

Telefon1: 903123540158

Telefon2:

Fax: 903123541745

Web: www.mensanmentese.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mensan Menteşe San.Tic.Ltd.Şti Türkiye`de ahşap ve plastik pencerede çift açılım sistemini ilk üreten firma olmanın gururunu taşımaktadır. Türkiye ve Almanya`da tasarlanmış modern makina, ekipman ve uzman kadrosu ile kalıcı bir kurum yapısı ve garantili bir marka oluşturmuştur.

Aksesuar piyasasının önemli üreticilerinden biri olan firmamız, 1977 yılında Alman teknolojisiyle 300 m2`lik alanda kurulmuş olup şu anda 2000 m2`lik alanda hizmet vermektedir. 1977 yılından itibaren yaşamın gereksinimlerini kaliteli üretim ve titiz işçilikle sunarak, Mensan Menteşe adıyla ürettiği ahşap kapı pencere ve mobilya menteşelerine ek olarak günün şartlarını zorlaması ve müşteri istekleri doğrultusunda 1987 yılında çift açılım, ispanyolet ve diğer aksesuarların üretimine başlamıştır.

Firmamız, prensiplerinden ödün vermeyerek ulaştığı kalite sayesinde büyük beğeni toplamış, kısa süre içinde yurt çapında geniş bir alana yayılmıştır. Üretim çeşitlerimiz her geçen artmakta, kalitemiz yükselmektedir. Ürün portföyümüzde ahşap ve pvc aksesuarları başta olmak üzere her türlü yerli ve ithal bağlantı elemanları, mastik, silikon, köpük gibi izolasyon malzemeleri, sac vidaları, sunta vidaları mevcuttur. Yurt içi ve yurt dışında müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Pvc-ahşap kapı ve pencerelerin görünmez kahramanlarından birinin de menteşe olduğundan yola çıkarak menteşenin gerek işlev gerekse maliyet olarak önemi daha iyi anlaşılmıştır. Bu sebeple kaliteyi ucuza sunmak için çalışıyoruz. Mensan, ilklerin temsilcisi ve çevreye duyarlı teknolojisi ile büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiş olup insana ve geleceğe yatırıma devam etmektedir. AR-GE çalışmalarımız da aralıksız sürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Çift Açılım Sistemi
Balkon Kapısı Kilit Sistemi
Kapı ve Pencere Menteşeleri
İspanyolet Çeşitleri
Ahşap ve Metal Kapı Kolları

#çift açılım sistemi #menteşe #ispanyolet #ahşap kol #metal kol çeşitleri


Benzer Firmalar