Solid Teknoliji ve Makina Ticaret 0216 648 2031-32


DAP Yapı Centro Futura Residence - A4/22, Baraj Yolu No:109 Sarıgazi- İstanbul

Telefon1: 0 216 648 2031

Telefon2: 0 216 648 2032

Fax: 0 216 648 2033

Web: solidteknoloji.com/default.aspx

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Solid Teknoloji ve Makina Tic. Ltd. Şti.
DAP Yapı Centro Futura Residence - A4 Blok/Kat:3
Baraj Yolu No:109 Sarıgazi- İstanbul
Tel: +90 216 648 2031 (2 Hat) / Fax: +90 216 648 2033
E-mail: info@solidteknoloji.com
http://www.solidteknoloji.com

Üç Boyutlu (3D) mekanik tasarım ve kalıp imalat yazılımı SolidWorks - SolidCAM daha kaliteli ürünleri daha kısa zamanda tasarlamanızı sağlar. Daha iyi bir ürün tasarlamak için bir fikriniz olduğunda, bu ürünü daha kısa sürede ve daha düşük maliyette üretmek için bütün araçları SolidWork - SolidCAM 2010 içerisinde Türkçe dil desteği ile bulabilirsiniz...
SolidWorks®, performansının yanı sıra, yenilikçidir ve Türkiye`de de geniş kullanıcı topluluğuna sahiptir. SolidWorks, mekanik tasarım, tasarım doğrulama (CAE), ürün dosya yönetim sistemi (PDM), CAD iletişim ve verimlilik araçlarını kullanıcı dostu bir arayüz ile sunan komple bir pakettir.
Parça, montaj, teknik resim, sac parçalar, yüzey modelleme, kalıp tasarımı gibi özellikleri standart olarak sunan SolidWorks, analizden veri yönetimine bir tasarımcıya gerekli tüm araçları barındırmaktadır. SolidWorks`ün güçlü tasarım kontrol modülleriyle tasarımlarınızı kolayca gerçek çalışma koşullarına uygun olarak test edebilirsiniz.



SolidWorks Workgroup PDM verilere ulaşımı ve verilerin kullanımını yönetirken, aynı zamanda dosyalarda yapılan revizyonları otomatik kaydetmesi sayesinde tasarım departmanınızda hataların ve gereksiz zaman kayıplarının önlenmesini sağlar.
SolidCAM`in SolidWorks içerisindeki tek-pencere integrasyonu sayesinde, tüm işleme operasyonları parametrik SolidWorks montaj ortamından ayrılmadan tanımlanabilir, hesaplanabilir ve doğrulanabilir.
Solid Teknoloji ve Makina Tic. Ltd. Şti. olarak, sadece SolidWorks - SolidCAM odaklı çalışma ve personel yapımız ile, sanayimizin beklediği kaliteyi sunmayı ve müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.
Evet, bizim işimiz sadece SolidWorks ve partner ürünleri!



Ürün ve Hizmetler

Üç Boyutlu (3D) mekanik tasarım ve kalıp imalat yazılımı SolidWorks - SolidCAM daha kaliteli ürünleri daha kısa zamanda tasarlamanızı sağlar. Daha iyi bir ürün tasarlamak için bir fikriniz olduğunda, bu ürünü daha kısa sürede ve daha düşük maliyette üretmek için bütün araçları SolidWork - SolidCAM 2010 içerisinde Türkçe dil desteği ile bulabilirsiniz...SolidWorks®, performansının yanı sıra, yenilikçidir ve Türkiye`de de geniş kullanıcı topluluğuna sahiptir. SolidWorks, mekanik tasarım, tasarım doğrulama (CAE), ürün dosya yönetim sistemi (PDM), CAD iletişim ve verimlilik araçlarını kullanıcı dostu bir arayüz ile sunan komple bir pakettir.Parça, montaj, teknik resim, sac parçalar, yüzey modelleme, kalıp tasarımı gibi özellikleri standart olarak sunan SolidWorks, analizden veri yönetimine bir tasarımcıya gerekli tüm araçları barındırmaktadır. SolidWorks`ün güçlü tasarım kontrol modülleriyle tasarımlarınızı kolayca gerçek çalışma koşullarına uygun olarak test edebilirsiniz. SolidWorks Workgroup PDM verilere ulaşımı ve verilerin kullanımını yönetirken, aynı zamanda dosyalarda yapılan revizyonları otomatik kaydetmesi sayesinde tasarım departmanınızda hataların ve gereksiz zaman kayıplarının önlenmesini sağlar.SolidCAM`in SolidWorks içerisindeki tek-pencere integrasyonu sayesinde, tüm işleme operasyonları parametrik SolidWorks montaj ortamından ayrılmadan tanımlanabilir, hesaplanabilir ve doğrulanabilir.Solid Teknoloji ve Makina Tic. Ltd. Şti. olarak, sadece SolidWorks - SolidCAM odaklı çalışma ve personel yapımız ile, sanayimizin beklediği kaliteyi sunmayı ve müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.Evet, bizim işimiz sadece SolidWorks ve partner ürünleri!

#Solidworks Satis #Solidcam Satis #Isistasyonu workstation #Solidworks egitim #SolidWorks, SolidCAM


Benzer Firmalar