Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ANKARA Muhtelif hizmetler » ANKARA HARİKALAR DİYARI DÜĞÜN SALONU ve GÖSTERİ MERKEZİ

ANKARA HARİKALAR DİYARI DÜĞÜN SALONU ve GÖSTERİ MERKEZİ


Harikalar Diyarı Parkı İçi, 3 nolu kapı yanı

Telefon1: 03122741691

Telefon2: 03122741692

Fax: 03122741693

Web: www.dugunsalonuankara.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Salonumuz 2005 yılında Harikalar Diyarı parkı içerisinde hizmete girmiş olup 750 kişi kapasitesi ile bölgenin en büyük ve en modern düğün ve gösteri salonudur. Gelin odası, çocuklar için oyun parkları, misafirler için ferah ortamı ile şık ve nezih bir mekan olma özelliğini, hizmete girdiği ilk günden bu yana, muhafaza ederek müşteri memnuniyetini ilke edinmek kaydı ile faaliyetlerine devam etmektedir.
Sıcak yaz günlerinde klimalı salonumuz, elektrik kesintisine karşı jeneratörümüz, kalabalık misafir toplulukları için hizmet veren otoparklarımız ile hem düğün sahiplerine hem de misafirlerine stressiz bir gün geçirme olanağı sunmaktayız.
Yemekli ve pastalı düğünlerde misafirlerimize zengin menüler ile doyumsuz bir lezzet sunmaktayız. Nezih bir ortamda eğlenmenin keyfini çıkarabileceğiniz gibi, evlenen çiftler ve değerli konukları da unutulmaz bir gün yaşayacaklardır. “Siz Hayal Edin Biz Gerçekleştirelim.” sloganı ile hizmete girdiğimiz ilk günün tatlı heyecanı ile hizmetimize devam etmekteyiz.
Gelin! Siz de yeşillikler içinde, şehrin gürültüsünden uzakta, masal gibi bir düğün için, Ankara Harikalar Diyarı Düğün ve Gösteri Salonunu seçin.


Ürün ve Hizmetler

* DÜĞÜN MERASİMİ
* NIŞAN MERASİMİ
* NİKAH MERASİMİ
* SÜNNET MERASİMİ
* KOKTEYL ve PARTİLER
* HER ÇEŞİT TOPLANTI
* KONSER
* TİYATRO
* HER ÇEŞİT GÖSTERİ
Mezuniyet balolarından ve doğum günü kutlamalarına kadar her alanda salonumuzu kullanabilirsiniz.
Yeşillikler içerisinde, otopark sorunu yaşamadan, iç ve dış mekan kullanarak yapabileceğiniz bütün faaliyetler için her zaman hazırız.

# # # # #


Benzer Firmalar