Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ADANA İnşaat şirketleri » ER İNŞAAT SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

ER İNŞAAT SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.


YURT MAH. 71455 SK YÜKSELLER PARK PLAZA

Telefon1: 2359087

Telefon2: 5333281921

Fax: 2359087

Web: www.er-insaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:59 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Konut projelerinde adını kalite ve güven sözcükleriyle bütünleştiren biz ‘Yükseller Group Er İnşaat’ 26 yıllık deneyimimizle birbirinden başarılı projelere imza atıyoruz.



Yüksek teknolojik makina ve ekipmanlarla, konusunda uzman, dinamik elemanlarla son teknolojiyi kullanarak daima sektöründe lider olmak.



Gerçekleştirdiğimiz tüm projeler ve bunların sonucunda işveren ve müşterilerimize sunduğumuz tesisler, konutlar, binalar ve hizmetlerle, uzun ve köklü ilişkiler kurarak müşteri sadakatini sağlamayı ve benimsediği değerleri yaşatmayı amaçlıyoruz.



Projenin kırılma noktası, onu hayalden gerçeğe taşırken sergilenecek duyarlılıktır. Her yeni projemizi, yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen “kurumsal birikimimiz” ile tamamlıyoruz.



Çalışanımızın desteğine ve üretkenliğine güvenerek gerçekleştirmekte olduğumuz her projede kalite yaklaşımıyla dünya standartlarındayız.



Köklü deneyimimizle çağdaş dünyanın hızla değişen beklentilerine cevap verebilmekteyiz. Gelişimde, başarıda, rekabette ve hizmette “zirve” yarışındayız.



Günlük yaşamın farklı süreç ve alanlarında çağdaş yaşam biçimlerinin buluştuğu kent ortamında, üretim ve pazarlama süreçlerinin bütünlüğü içinde, farklı beklentilere cevap veren özgün bir konsept yaratıyoruz.



Geleceğin yeni hedeflerini birlikte güvenle karşılıyoruz


Ürün ve Hizmetler

Er İnşaat, inşaat sektöründeki yerini her geçen gün daha da yükseltiyor. Firmamızın, Beyazevler’deki ilk projesi Çiftçi Apartmanı, artık 26 yıllık geçmişe sahip bir bina. Bunun yanı sıra, şu an temel aşamasında bulunan Baraj Yolu’ndaki Yükseller Gold Park ise hassasiyetle yükselen bir proje… Yeniliklerin takipçisi olan firmamız inşaa ettiği ilk apartmandan, 2011’de bitmesi tasarlanan ultra lüks bu siteye kadar kat ettiği mesafe gözden kaçmayacak bir seviyededir.

#İNŞAAT ,ADANA #ER İNŞAAT, YÜKSELLER #BİNA, SATILIK #DEKORASYON, GOLD PARK #


Benzer Firmalar