Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » KONYA ZİRVE KAROT

KONYA ZİRVE KAROT


kılınçarslan mah iğneci sok no:11 e

Telefon1: 03322387333

Telefon2: 05325400389

Fax: 03322387323

Web: www.konyakarot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Firmamız ZİRVE KAROT İNŞAAT 2000- yılından bu yana, Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır.
İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak , çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır.
Karot ile beton delme - Karot ile beton kesme - Hidrolik raylı kesme - Derz ile beton kesme - Filiz ekme ankraj - Bina yıkımı-beton kırma - Halat ile beton kesme - Carbon Plaka ve Elyaf ile güçlendirme - Beton çatlatma - Beton tadilat ve onarım
alanlarında hizmet vermekte olup…

AMACIMIZ;
Siz müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyata, en iyi hizmet anlayışıyla sunmak için çalışmak.

İLKEMİZ;
İş güvenliği , kalite , iyi hizmet , zamanında iş teslimi , uygun fiyat,
kısa ve uzun vade’de insan sağlığını korumak.

FARKIMIZ;
Müşteri için yapılabileceklerin yapılması,
Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması,
Hız-yenilik ve gelişmelere önem verilmesi,
Dürüst bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması.
Sonuç odaklı kalarak, gayretli ama önce MÜŞTERİ MEMNUNİYETi nin korunması….

ZİRVE KAROT İNŞAAT .
Profesyonel kadro , geniş makine parkuru ve güvenilir bir yönetim ile Türkiye genelinde hizmet vermeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız ZİRVE KAROT İNŞAAT 2000- yılından bu yana, Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır. İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak , çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. Karot ile beton delme - Karot ile beton kesme - Hidrolik raylı kesme - Derz ile beton kesme - Filiz ekme ankraj - Bina yıkımı-beton kırma - Halat ile beton kesme - Carbon Plaka ve Elyaf ile güçlendirme - Beton çatlatma - Beton tadilat ve onarımalanlarında hizmet vermekte olup…AMACIMIZ; Siz müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyata, en iyi hizmet anlayışıyla sunmak için çalışmak.İLKEMİZ; İş güvenliği , kalite , iyi hizmet , zamanında iş teslimi , uygun fiyat, kısa ve uzun vade’de insan sağlığını korumak. FARKIMIZ; Müşteri için yapılabileceklerin yapılması, Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması, Hız-yenilik ve gelişmelere önem verilmesi, Dürüst bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması.Sonuç odaklı kalarak, gayretli ama önce MÜŞTERİ MEMNUNİYETi nin korunması….ZİRVE KAROT İNŞAAT . Profesyonel kadro , geniş makine parkuru ve güvenilir bir yönetim ile Türkiye genelinde hizmet vermeye devam edecektir.

#karot #derz kesme #filizekme #ankraj #hidrolik beton kesme


Benzer Firmalar