Anasayfa » Boya imalat ve satışı » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Boya imalat ve satışı » MİCROPUL BOYA KİMYA SAN VE TİC LTD ŞTİ

MİCROPUL BOYA KİMYA SAN VE TİC LTD ŞTİ


TEPEÖREN KÖYÜ,İSTANBUL BOYA VE VERNİKÇİLER KOOP NO:4 TUZLA/İSTANBUL

Telefon1: 216 304 13 03

Telefon2: 216 304 13 06

Fax: 216 304 13 07

Web: www.micropulboya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:CEZAYİR,İRAN,RUSYA

Micropul Boya, sektöre yeni katılmış, vizyonuyla, kalitesiyle, tamamen farklı bakış açısıyla kısa sürede çok yol katetmiştir. Eğitimli, dinamik, genç ve girişimci kadrosuyla devamlı, gelişme ve yüksek kalitede üretim politikası ile sektörde önemli bir yer sahibi olmuştur. Teknolojinin getirdiği yenilikleri kendi bünyesinde tam anlamıyla uygulayan Micropul Boya, Tuzla’daki modern tesislerinde, kaliteli üretime dayalı hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

POLYSTER TOZ BOYALAR:
Kullanım Yeri : Metal ve cam yüzeylerde mükemmel ve kalıcı bir estetik sağlar. Bisiklet, motorsiklet, jant, araba aksesuarları, yangın söndürücü ve gaz tüpleri, metal ambalaj, aydınlatma armatürleri, kapı pencere doğramaları, elektrik panoları, zirai makinalar, bahçe mobilyaları, uzay çatı kullanım alanları olarak sayılabilir.

EPOKSİ TOZ BOYALAR:
Kullanım Yeri : Çok estetik bir görünüm veya asit, baz ve zayıf solventlere karşı dayanıklılık söz konusu olan yerlerde kullanılması tavsiye edilir. Metal büro mobilyaları, elektrikli ev aletleri, araba aksesuarları, gaz tüpleri, sobalar, cam, cam şişe, banyo aksesuarları kullanım alanları olarak sayılabilir

HİBRİT TOZ BOYALAR:
Kullanım Yeri : Metal ve cam yüzeylerin kaplanmasında kullanlır. Bisiklet, motorsiklet, metal büro mobilyaları, elektrikli ev aletleri, yangın söndürücüler, radyatörler, sobalar, aydınlatma armatürleri, takım tezgahları, bina aksesuarları, oyuncaklar, iç mekan mobilyaları, cam, cam şişe, banyo aksesuarları, market rafları, elektrik panoları, spor ve kamp malzemeleri kullanım alanları olarak sayılabilir.

#TOZ BOYA #ELEKTROSTATİK # # #


Benzer Firmalar