Anasayfa » Pazarlama şirketleri » Ticaret ve perakende satış » ANKARA Pazarlama şirketleri » DİZİSAN TRANSMİSYON DİŞLİ ZİNCİR PAZ.LTD.ŞTİ.

DİZİSAN TRANSMİSYON DİŞLİ ZİNCİR PAZ.LTD.ŞTİ.


İVOGSAN ÖZANADOLU SAN.SİT.22. CAD 681(1457) SK. NO:10 OSTİM / ANKARA

Telefon1: 0312 394 04 10

Telefon2:

Fax: 0312 394 04 11

Web: www.dizisan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zincir - Dişli - Burçlu kasnak - V kasnak - Özel Zincir - Zaman kayışı ve Kasnakları temininde ve imalatında, bunlarla ilgili teknik konularda herzaman müşterilerimizin hizmetinde olan firmamız dünyanın modern zincir üretim teknolojisini siz değerli müşterilerine güvenle sunmaktadır.

Firmamız DİZİSAN TRANSMİSYON DİŞLİ ZİNCİR PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adı altında aile şirketi olarak 1992 yılında kurulmuştur. Şirket Ortağı ve Genel Müdürü OKTAY YILMAZ ve diğer çalışanlarımızla doğruluğu ve dürüstlüğü, pirensipli bir gidişi kendine ilke edinmiş ve bu günlere gelmiştir.


Ürün ve Hizmetler

ZİNCİR

Tek ve Çok Sıralı Zincirler; DIN 8187 ve 8188 Normuna uygun her marka ve 5mm den 76, 2mm adıma kadar tek ve çok sıralı zincir ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


Kulaklı Zincir, - Makaralı Zincir, Kovalı Zincir, Pim Delikli Zincir, İstenen Hatve ve ölçüde Özel Zincir ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


Her türlü iş makinalarına Yürüyüş ve Tandem Zincirleri, alman malı (wippermann ve witra) ve çeşitli menşeilerden zincir ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


Asfalt Plent ve Finiser Zincirleri ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


DIN 8187 serisine uygun Paslanmaz Zincirler ve istenilen ölçülerde Özel Paslanmaz Zincir ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


Rotary ve Varyatör Zincirleri ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


STANDART ZİNCİRLER: DIN 8187-8188 normunda üretilen standart zincirlerin geniş bir uygulama yelpazesi vardır. Tek ve çok sıralı olarak aktarma ve taşıma amaçlı kullanılan bu zincirler, nikel ve çinko kaplama yapılarak ya da presle istenilen tipte kulak (ataşman) çakılarak da gıda sektöründe, yüksek ısıya dayanıklı fırınlarda, ocaklarda, paketleme, ambalaj, profil boru çekme ve dolum makineleri gibi çok çeşitli sektörlerde kullanılır.

FLEYER ZİNCİR: Vinç, yük asansörleri, forklift gibi kaldırma ekipmanlarında kullanılır.

PİM ÇIKINTILI ZİNCİR: Paketleme, ambalaj, dolum ve yumurta toplama makinelerinde kullanılır.

ROTARY ZİNCİR: Asfalt plentlerinde, alçı drayerlerinde, haddeleme sektöründe ve iş makinelerinde yürüyüş zinciri olarak kullanılır.

MAKARALI ZİNCİR: Kulaklı ve pim çıkıntılı olarak, meşrubat fabrikalarında, hamur makinelerinde, fırınlarda ve konservecilik sektöründe kullanılır.

KONVEYÖR ZİNCİRİ: Kulaklı ve pim çıkıntılı olarak da yapılabilen bu zincirler, bütün konveyör, elevatör sistemlerinde, kağıt, çimento, şeker, makarna fabrikaları, orman ürünleri işletmeleri ve demir-çelik sistemlerinde kullanılır.

PİV-VARYATÖR ZİNCİRİ: Çeşitli makine ve sektörlerde hız azaltıp çoğaltmak amaçlı kullanılır.

DİŞLİ

Tek ve Çok Sıralı; DIN 8187-8188 Normuna uygun, istenilen boyutlarda zincir dişlileri ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


Tek ve Çok Sıralı Zincir Dişli; 8mm Hatveden 250mm Hatveye kadar tek ve çok sıralı zincir dişli ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.


ZİNCİR DİŞLİ: Dın 8187-8188 normlarına uygun olarak Ç1040 (CK 40) Ç1050 (CK 45) imalat çeliğinden üretilen dişli serimiz 6mm, 8mm, 3/8” hatveden 2 ½” hatveye kadar, çapları 10 mm ile 2000mm arasında değişen tek ve çok sıralı dişliler ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, istenilen ölçü ve özellikte; sekman, kama kanalı, rulman yatağı açılmış, indiksiyon ve semente işlemleri yapılmış olarak teslim edilir. Ayrıca özel hatveli konveyör ve özel makinelerin zincir dişlileri de yapılmaktadır.

KRAMAYER DİŞLİ: Kramayer dişliler dairesel hareketin doğrusal harekete çevrilmesi için kullanılır. Plazma, oksijen kesim makinelerinde, vinçlerde, kayar kapılarda ve çeşitli makinelerde kullanılır.
BURÇLU KASNAK

Konik Sıkma Kasnak
Burçlu Kayış Kasnak
SPZ Kasnak

#ZİNCİR ,DİŞLİ #NURÇLU KASNAK, KAPLİN #RULMALI YATAK, KASNAK #WİPPERMANN, WİTRA #KAYIŞ, TRİGER KASNAK


Benzer Firmalar