Anasayfa » Dayanıklı tüketim malları sanayi » KOCAELİ Dayanıklı tüketim malları sanayi » İdeal Çözüm Bilgisayar Yazılım ve Hizmetleri- personel takip sistemleri

İdeal Çözüm Bilgisayar Yazılım ve Hizmetleri- personel takip sistemleri


sefa sirmen sanayi sitesi güney kapı girişi yanı Çözüm İş Merkezi kat:3

Telefon1: 0(262) 335 33 99

Telefon2:

Fax: 0(262) 335 27 75

Web: www.idealsbs.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İdeal çözüm, yazılım hizmetleri sektöründe faliyet gösteren bir teknoloji firmasıdır. Yazılım ürünlerinin geliştirilmesi; son kullanıcı istek ve talepleri doğrultusunda etkileşimli gerçekleştirmektedir. Bu sebeple son kullanıcılarının memnuniyetini kazanmayı hedeflemektedir. İdeal yazılımda İlk amaç koşulsuz müşteri memnuniyeti olup teknik destek konusunda önemli bir ayrıcalığa sahiptir. Son kullanıcılar teknik destek yönünden hiç yanlız bırakılmamaktadır. Yetkili bayiler bu amaçla eğitilmekte ve son kullanıcıların sorunlarının giderilmesi sağlanmaktadır. İdeal çözüm yazılım ürünlerinin; kullanımı kolay , kolay anlaşılabilir olmasına özen gösterilerek geliştirilmektedir. Kalifiye eleman sıkıntısı çekilen ülkemizde kolay kullanılabilir olması gerektiğine inanmaktadır.
İdeal çözüm, yazılım ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. Ürünleri arasında Kobilere yönelik ön muhasebe otomasyon sistemleri, market, perakende firmalarına barkodlu hızlı satış sistemleri, Manyetik kart okuyuculu ,barkod okuyuculu personel takip sistemleri gelmektedir.
İdeal yazılım bayi ağını gün geçtikçe geliştirmekte ve böylelikle daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedeflemektedir.
İdeal Çözüm Web sitesi,tasarımı ve reklam hizmetlerinde işletmelere uygun ve tkin çözümler sunmaktadır.
İdeal çözüm yazılım hizmetleri olarak işletmelere kolay anlaşılabilir ve kullanılabilir çözümler üretmeye devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar