SOLE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ


BEŞİKTAŞ-İSTANBUL

Telefon1: 05552115172

Telefon2:

Fax: 02123274929

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SOLE Danışmanlık,40 yıllık ticari deneyim ile yeni nesil stratejik çözümleri bir araya getirerek siz değerli çözüm ortaklarımızın işini büyütmek ve destek vermek için SOLE DANIŞMANLIK ekibi olarak sizlere 7/24 hizmet vermeyi misyon edinmiştir. Sole Danışmanlık,şirket merkezi İstanbul da olup tüm Türkiye ` ye yönelik hizmet vermektedir.
Hizmet verdiğimiz tüm danışmanlık kalemleri,şirketler için artık bir vazgeçilmez birer unsur olup,hepsi iş piyasasında birbiriyle bağlantılı durumdadır.
Günümüzde rekabet ortamının artması ve globalleşen dünyanın ticari sınırları kaldırmasıyla dış ticaret ve buna bağlı hizmetler, ülkeler ve şirketler için çok önemli bir unsur olmuştur.Ancak,globalizasyondan dolayı şirketler milyonlarca şirket arasında kalmakta olup kendi yönetim enerjilerini ve dış ticaret yapmalarını bu kalabalık ve ucu bucağı olmayan sektörde zorlamaktadır.Şu da unutulmamalıdır ki üretim ya da alım-satım işiyle uğraşan bir şirketin büyümesi ancak ve ancak dış ticaret ve buna bağlı hizmetleri yapmasıyla gerçekleşir.
Gelin sizde bugün bize ulaşın , şirketinizi büyütmek için elimizden gelen her şeyi sizler için yapalım.
Size uygun kaliteli ve ücret politikası iddalı çözümlerle firmanıza destek sağlamaya hazırız.En kısa sürede işbirliği teklifinizi bekler iyi günler dileriz.
Fiyatlandırma politikamız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz :

* ihracat hizmetleri ( pazar araştırması, fiyat araştırması, numune tedarik, tanıtım, yurtdışına satış, ...)
* ithalat hizmetleri
* çeviri-tercüme hizmetleri
* lojistik danışmanlığı ( tüm lojistik hizmet organizasyonları ve taşımacılık yapılması, en iyi kalite ve fiyat garantisiyle )
* gümrük danışmanlığı
* tanıtım hizmetleri
* marka-patent danışmanlığı
* yatırım danışmanlığı
* finans danışmanlığı
* işletme danışmanlığı
* ticari danışmanlık
* turizm danışmanlığı

#danışmanlık #dış ticaret #tercüme #ithalat #


Benzer Firmalar