Anasayfa » Pazarlama şirketleri » Ticaret ve perakende satış » BURSA Pazarlama şirketleri » GG-International Trading/MonsterSlush-Türkiye

GG-International Trading/MonsterSlush-Türkiye


Barbarossaplatz 10

Telefon1: 0049-221-80147710

Telefon2:

Fax: 0049-221-80147729

Web: www.slush.de/tr/home.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GG-International Trading bu yil iki isletci tarafindan Almanya´da ve Pazarlamacilikla ugrasan bir sirkettir.

GG-International Trading Türkiye´nin disinda bulunan ilginc mamülleri Türkiye pazarinda pazarlamak isteyen bir kurulustur.

Ayni zamanda Türkiye´den dis ülkelerde mamüllerini pazarlamak isteyen sirketlere her pazarlama konusunda destek vermek isteyen bir sirkettir.

Distribütörler ve pazarlamacilar icin cok karli bir is teklifimiz var.
Arastirmamizdan sonra bir tespite vardik: MonsterSlush(www.slush.de/tr/home.html) su dondurmasi güzel vatanimiz Türkiye´de bulunmuyor. Biz MonsterSlush su dondurmasini yakinda Türkiye´ye getiricez. Farkli tamak tadlarda(ahadudu, amarena, ananas, cilek, elma, karpuz, kayisi, kiraz, kiraz-muz, kivi-armut, kola, limon, portakal, seftali, üzüm, yabanmersini) olmasi cok önemli bir husus.

Satis artisi saglanan alanlar:

kapali oyun salonlari, eglence parklari, sinemalar, okullar, acik havuzlar, alisveris merkezleri, spor merkezleri, fitnes merkezleri, lunaparklar, kamping yerleri, diskotekler, pazaryerleri, firma kantinleri vsyr.

Marka güvenligini süpermarkette su dondurmasi olarak satin alamazsiniz. Sizin is alaniniza uyumlandirilmis, hem genclerin hem de yaslilarin cok ilgi gösterecekleri bir ürün, tadi cok harika, hazirlanmasi kolay, hijyeni saglamak kolay, cok büyük kar marji, her ihtiyaca uygun buz makineleri, ister softdrink ister kokteyl olsun herkesin istedigi budur, yalnizca icecek degil, yalnizca dondurma degil - her ikisidir, bizim icecegimiz, bizim reklamimiz, sizin basariniz, meyvemsi, taze bir tat.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #