Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İÇEL Otomotiv » DURSUNLAR OTOMOTİV Pirelli Yetkili Satıcı

DURSUNLAR OTOMOTİV Pirelli Yetkili Satıcı


AKDENİZ MH.A TÜRKEŞ BULVARI NO:68/A ERDEMLİ

Telefon1: 0.(324)515 4645

Telefon2: 0.(507)207 4237

Fax: 0.(324)515 4645

Web: www.dursunlarotomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Misyon:Oto lastik sektörü,nün lider firması Pirelli lastiklerinin Erdemli/Mersin Yetkili satıcısı firmamız otomotiv sektöründe 36.yıldır hizmet vermektedir.

Pirelli ve Ceat lastiklerinin bütün ürün grupları (Binek,Performans,4x4,Hafif ticari,Ağır vasıta,Zirai grup,İş makinası ve Motorsiklet)Lastiklerinin Toptan Satış-Filo Satış-ve Perakende satışı ile Doğru ürün-Doğru Fiyat-Doğru hizmet politikasıyla ve Güncel Kampanya,larla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak sürekli Yenilik Gelişim ve ilerleme anlayışıyla Firmamızı bölgemizde aranır hale getirmektir

Vizyon:Ticaret ahlakını prensip edinen firmamız sürekli meslekdaşlarıyla ve çalışanlarıyla diyalog içinde olup müşterilerine en uygun ekonomik fiyat ve kusursuz hizmet sunmayı prensip edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


385/65 R 22.5 TL CEAT WIDER II PİLOT DORSE LASTİĞİ (TOPTAN)
>Orta ve ağır koşullarda römork ve yarı römork kullanımı için ideal. >Yüksek km performansı.>Mükemmel yol tutuş ve üstün frenleme özelliği. >Kesilmelere karşı yüksek direnç.Pirelli ürünüdür.
Pirelli Lastikler (Toptan)
Pirelli ve Ceat Lastikleri Erdemli Yetkili Satıcı
205/55 R 16 91W ECO CINTURATO P7 PIRELLI (TOPTAN)
Yeni Cinturato P7 Pirelli’nin yüksek performanslı yeni çevreci yaz lastiği Cinturato P7, çevreye saygı anlayışından ödün vermeden güvenlik ve performans beklentilerinizi karşılamak ve sürüş zevkinizi artırmak amacıyla yaratılmışıtır. Cinturato ailesi, çevreye duyarlı kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir Pirelli çözümüdür. Cinturato P7 sayesinde Pirelli, yine büyük bir atılım yaparak; üretimi ve kullanımı sırasında çevreyi kirletmeyen, azaltılmış dönme direnci sayesinde karbon emisyon
PİRELLİ VE CEAT LASTİKLERİ ERDEMLİ ANA BAYİ OTO LASTİK- JANT-AKÜ SATIŞI VE SERVİSİ

#otolastik #pirelliyetkilisatıcı #pirellierdemli #erdemlipirelli #dursunlarotomotiv


Benzer Firmalar