Anasayfa » Bahçe düzenlemesi ve malzemeleri » Mobilya ve Dekorasyon » KONYA Bahçe düzenlemesi ve malzemeleri » Yeşeren Mühendislik Peyzaj&Otomatik Sulama Sistemleri Tic.Ltd.Şti.

Yeşeren Mühendislik Peyzaj&Otomatik Sulama Sistemleri Tic.Ltd.Şti.


K.İhsaniye mah.Bardakçukuru sok. No:9/c

Telefon1: 0332-3204845

Telefon2:

Fax: 0332-3204845

Web: www.yeserenmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yeşeren Mühendislik Peyzaj ve Otomatik Sulama Sistemleri Tic. Ltd. Şti. kurulduğu 1993 yılından bu yana peyzaj ve sulama alanında gösterdiği hızlı ve istikrarlı büyümeyle sektörde önde gelen firmalardan biri haline gelmiştir. Bu gelişmenin temelinde özverili ve planlı çalışma, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ve üstün nitelikli personel yapısı yatmaktadır.
Her geçen gün artan deneyimi ve birikimi, profesyonel kadrosu, güçlü altyapısı ve referanslarıyla Yeşeren Mühendislik, özgün projelere imza atmaya devam etmektedir. Alışılmış kalıpların dışında tasarım ve uygulamalara yönelen firmamız, tasarım ve uygulama süreçlerini düşük maliyet - yüksek kalite ilkesiyle gerçekleştirmektedir.
Yeşeren Mühendislik, peyzaj alanlarının hazırlanmasında mevcut prensip ve kaideleri tam ve doğru uygulamak, her yaptığı işin daha sonraki işler için referans olacağının bilincinde ve kaliteden taviz vermeyerek, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Çoraklaşan bu dünyaya yeşil bir pencere açmak ve daha yaşanılır bir dünya oluşturmak için birlikte çalışmak umuduyla…


Ürün ve Hizmetler

FAALİYETLERİMİZ
A-Projelendirme
a-Yapısal projelendirme
b-Bitkisel projelendirme
c-Otomatik sulama projesi
d-Aydınlatma projesi
B-Uygulamalar
a-Yapısal uygulama
b-Bitkisel uygulama
c-Otomatik sulama
d-Aydınlatma
e-Süs havuzu ve şelale
f-Çocuk oyun alanları
g-Çim ekimi
C-Danışmanlık hizmetleri
D-Periyodik bakım

#peyzaj #sulama #bahçe dekorasyon #havuz şelale #bakım


Benzer Firmalar