STC ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SAN TİC LTD ŞTİ


ofis: E-5 karayolu üzeri,eski üsküdar cd. Ural sk. No.14 K.1 34852 Zümrütevler Maltepe Fabrika: Salihli yolu üzeri,Akhisar San.Bölgesi 33.Blok No.1 45210 Akhisar Manisa

Telefon1: 0216 5898686

Telefon2: 0236 4121088

Fax: 0216 5898687

Web: www.sdisplays.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:4 | Memur:3 | İşçi:28
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yunanistan,İngiltere,İsrail,Fas,Dubai,Bulgaristan

Günümüzde tüm kurumlara sundukları ürün veya hizmeti tanıtımına yönelik çeşitli reklam yöntemleri kullanırlar. Kurumun kendisini hedef kitlesine doğru bir şekilde anlatabilmesi için, tüm tanıtım araçlarının dil birliğine sahip olması gerekir.

S Displays bu tanıtım araçlarının tasarım ve imalatı konusunda koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinerek çözüm ortaklığı hizmeti sunmaktadır.

2.500m2 kapalı alan fabrikasında çalışma alanları arasında, “Ürün Teşhir Standı, Aktivite ve Fuar Standı, Seramik, Parke ve Halı Standı, Otobüs Durağı, Işıklı Işıksız Tabela, Billboard, Raket Pano, Totem” gibi ürünler bulunmaktadır.

Sektördeki yenilikleri yakından takip ederek müşteri memnuniyetini gerçekleştirmek için, her zaman “Doğru Fikir, Doğru Tasarım, Doğru Bütçe ve Doğru imalat” ilkeleriyle hızlı hizmet sunmayı hedeflemiştir.

Eğitimli, deneyimli ve güçlü bir kadroya sahip firmamız tüm projelerinde sizleride çözüm ortağı olabilmekten kıvanç duyar.

Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler

Pazar payını arttırmak isteyen kurumların satış noktalarında kullanmak üzere özel tasarımlı metal stand, alüminyum stand, ahşap stand, Lake Stand, vakum stand, pleksi stand, Fuar Stand, Seramik Stand, mermer stand, mozaik stand, Aktivite alan dekorasyonu, Işıklı tabela, Işıksız Tabela, outdoor kullanıma uygun Raket, Totem, Billboard, Bank, Otobüs durakları ve dijital baskılı ürünlerin tasarım ve üretimini yapmaktadır.

#stand #display #vakum #metal #fuar


Benzer Firmalar