Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » TEKİRDAĞ Metal ve Yan Sanayi » KONELSAN KONVEYÖR RULO SAN.TİC.LTD.ŞTİ

KONELSAN KONVEYÖR RULO SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Yeni Sanayi Sitesi. Acente D. No:17 ÇORLU

Telefon1: (282) 673 15 53

Telefon2:

Fax: (282) 673 65 59

Web: www.konelsan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KONELSAN KONVEYÖR BANT RULOSU VE EKİPMANLARI

Konelsan, konveyör bant rulosu ve ekipmanları konusunda ithalata gerek duymadan ihtiyaçlarınızı karşılayabilen uzman bir kuruluştur. Seri, Standart, ekonomik ve en önemlisi kalitemizden ödün vermeden ürettiğimiz kendi tasarımımız olan rulolar, fiziksel ve kimyasal korozyona karşı tam korunumdadır. Sulu ve tuzlu ortamlar için mükemmel bir sızdurmazlık sistemi ile rulman ömrünün uzatılması sağlanmıştır.
Amacımız, uygun fiyatlarımızla ve stok maliyetlerinizi düşük tutup rulo arızalarından dolayı meydana gelebilecek hasarlardan ve maliyet artışlarının ortadan kalkmasıdır. Yıllardır çimento, toptak, demir, döküm, cam, gübre kağıt sanayilerinde, madencilik sektöründe ve termik santrallarda çalışan roulolarınızı gururla referans gösterebiliriz.


Ürün ve Hizmetler

İMALATLARIMIZ1. TAŞIYICI RULO GRUPLARI2. GERİ DÖNÜŞ RULO GRUPLARI3. DARBE RULOLARI4. DİSKLİ GERİ DÖNÜŞ RULO GRUPLARI5. KILAVUZ RULO6. BANT TEMİZLEME RULOLARI7. HAFİF HİZMET RULOLARI8. BORU BANT RULOLARI9. V RULO GRUPLARI10. KONVEYÖR TAMBURLARI(TAHRİK-GERGİ-BAGALI-KAYNAKLI)11. KONVEYÖR ŞASELERİ-İSTASYONLARI12. RULO RULMAN YATAKLARI13. RULO SIZDIRMAZLIK ELEMANLARI14. RULO DARBE VE DÖNÜŞ LASTİKLERİ15. SEPERATÖR RULOSU

#konveyör #rulo #tambur #rulo istasyonları #konveyör şase


Benzer Firmalar