Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » THE CİTY HOTEL

THE CİTY HOTEL


Aksaray Mah.Namıkkemal cad.manastırlı rıfat sok. no:33 aksaray/fatih/istanbul

Telefon1: +902125295030

Telefon2: +902125295031

Fax: +902125295033

Web: thecityhotel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:09/2009
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:60
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

The City Hotell 11/2009 yılından bu yana uluslararası çağdaş otelcilik anlayışını, kesintisiz değişim ve atılım ilkesiyle birleştirerek 4 yıldızlı bir otelin gerektirdiği donanımla hizmet vermektedir. Aynı zamanda İstanbul şehrinin bir Konferans Merkezi olması nedeniyle iş dünyasının çok çeşitli beklentilerini de yerine getirmektedir.

Otel`imiz her türlü istek ve ihtiyacınızı karşılamak üzere, içinde ve yakın çevresinde bulunan sosyal imkanlarıyla; konakladığınız süreyi özel zamanlara dönüştürebileceğiniz seçenekler sunmaktadır. Mosaic Hotel şehrin kalabalıklığı ve gürültüsünden uzakta, evinizi aratmayacak konfor ve huzurla hizmettinizdedir.

The City Hotel Türk Turizminin önde gelen kuruluşları arasında yer almasını sağlamada güçlü desteği vermek amacıyla kurulmuş olan ATLANTİS TURİSTİK TESİSLERİ ve OTELCİLİK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ olarak;


Ürün ve Hizmetler

İstanbul The City Hotel’e Hoşgeldiniz.
11/2009 yılında İstanbul ve dünya tarihinin en eski yerleşim alanı olan Fatih/Aksaray da inşa edilmiştir.Otel ;Bölgenin tarihi görünümüne uygun şekilde inşa edilmiş olup, mükemmel dekoru ve konforu ile bölgenin en iyi otelleri arasında yer almaktadır.
The City Hotel tarihi bölgedeki konumu ile misafirlerine önemli kolaylıklar sağlamaktadır.Otelimiz tarihi yarımada da bulunan dünyaca ünlü saray, müze ve alışveriş merkezlerine yakın;Sultanahmet, Sirkeci, Beyazıt, Fatih, Şehzadebaşı bölgelerinin tam orta bir noktasındadır.Kapalı Çarşı, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Arkoloji Müzesi, Historia Alışveriş Merkezi, Türk İslam eserleri Müzesi gibi tarihi ve kültürel güzelliklere sadece yürüyüş mesafesindedir.
Geleneksellenmiş Türk misafir perverliği, konfor, deneyimli servis anlayışı, Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin örnekleri ile sizleri Otelimizde ağırlamaktan şeref duyacağız.İstanbul’da nostaljik bir ortamda konaklamayı arzu eden, aynı zamanda da günümüzün modern hizmet ve servis imkanlarından eksizksiz olarak yararlanmak isteyen misafirlerimizi otelimize bekleriz

#the #city #hotel #istanbul #hotel


Benzer Firmalar