Anasayfa » Çevre düzenleme işleri » İnşaat sanayi » ANKARA Çevre düzenleme işleri » Tüzün Spor Mak.Tel Çit Demir Çelik İnş.İml.San.Tic.Ltd.Şti.

Tüzün Spor Mak.Tel Çit Demir Çelik İnş.İml.San.Tic.Ltd.Şti.


İVOGSAN 24.Cad.Hasemek San.Sit.No:42 OSTİM

Telefon1: 03123945453

Telefon2: 03123540584

Fax: 03123955424

Web: www.tuzunspor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:150000

Ostim İvedik Organize Sanayinde faaliyet gösteren firmamız ; Spor sahaları, halı sahalar yapımı, tel çit , panel çit,tel örgü imalatı ve montajı, demir doğrama, ferforje, çelik konstrüksiyon işleri alanlarında faaliyet göstermektedir.
Kuruluşundan buyana kaliteden ödün vermeden titizlikle ve uzman ekip kadrosuyla yurdun her yerinde ve yurt dışında halı sahalar, voleybol, basketbol, tenis kortları yanı sıra tel çit ve demir işleri yapmaktadır.
Spor sahaları alanında uzmanlaşan kuruluşumuz ISO 9001, ISO 14001 kalite belgelerine sahiptir.
Firmamızın yıllık tel tüketimi 750 ton olup; atölyemizde 2-4 mm kalınlığında galvaniz ve PVC tellerden 15-80 mm göz aralığında istenilen ölçü ve ebatlarda kafes tel üretilmektedir. Uzun süreli tel örgü sanayisinde çalışmasıyla konusunda uzmanlaşmış olan firmamız tecrübeli uzman kadrosuyla Yurdun her yerinde hizmet üretmedir. Firmamız özellikle Açık spor sahaları konusunda hayli iddialıdır.
Firmamız günümüz İş dünyasında hızla gelişen teknoloji ve rekabet ortamında Kalite Bilincini benimsemiştir. Projelendirme, proje çözümü imalat oluşturma, montaj, kalite, fiyat ve zamanında teslimat en büyük farkımızdır. Teknoloji ve estetiğin birleşiminde güzelliği sunma gayretiyle mekanları hoş hale getirmek şiarımızdır. Tavsiyeleriniz ve sizlerin beğenileri kıvancımızdır.


Ürün ve Hizmetler

Spor sahası, Halı saha, Futbol, Voleybo, Basketbol, Tenis, Tel çit, Panel Çit, Demir çelik, Ferforje

#spor sahası, halı saha #Futbol,Voleybol #Tenis,Spor Malzemeleri #Tel Çit, Panel çit #Demir, Çelik


Benzer Firmalar