ANIL YAPI DEKORASYON


Çetin Emeç bul. 4.cad 93/B öveçler- ankara

Telefon1: 312-4835451

Telefon2:

Fax: 312-4835441

Web: www.anilpen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde; inşaat sektöründe müşteri ilişkileri bakımından olumsuz bir imaj ortaya çıkmıştır. Biz ANIL YAPI DEKORASYON olarak; sektörde payımıza düşen yeterlilikte bu olumsuz imajı silmeyi hedef edinmiş bulunmaktayız. Bu sebeplerden dolayı; müşterilerimizle empati ilişkisi öncelikli çözümler sunmayı misyon seçtik.

ANIL YAPI DEKORASYON PİMAPEN kalite ve güvencesi önderliğinde; PVC KAPI PENCERE SİSTEMLERİ, BALKON CAMLAMA, DIŞ CEPHE VE ÇATI SİSTEMLERİ, TERAS KAPATMA SİSTEMLERİ alanlarında faaliyet göstermektedir.

Konusunda ve sektöründe üst sıralarda olmayı hedefleyen ANIL YAPI DEKORASYON; kaliteyi, zengin ürün yelpazesi ile optimum çözümler eşliğinde sunmayı ilke edinmiştir. Bu amaca bağlı olarak konusunda uzmanlaşmış, kalifiye ekipler oluşturarak faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

ANIL YAPI DEKORASYON merkez showroom da 150 m2`lik bir alanda zengin ürün yelpazesini sergilemektedir. PVC DOĞRAMA ve Yan malzemelerin üretimi OSTİM de 4500 m2 lik bir kapalı alanda son teknoloji CNC makineleri ile gerçekleştirilmektedir. Katlanır Cam Balkon sistemleri, sineklik& dusakabin gurubu imalatlarımız ise İstanbul yolu, Erciyes işyerleri sitesinde 750 m2 lik bir alanda gerçekleştirilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Pimapen, Pvc kapı pencere, Teras kapatma, cam balkon, pimapen servisi, Sineklik, Cam balkon, pimapen ankara bayiliği, pimas siding, yalı baskı

#pimapen ankara #teras kapatma #pimapen servisi #siding #sineklik


Benzer Firmalar