Spoken English


İstiklal Cd. Aznavur Psj. No:108 K:7 Beyoğul

Telefon1: 212 244 90 00

Telefon2: 216 337 37 43

Fax:

Web: www.spokenenglishtr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eğitim dünyasında on yıllık deneyime sahip bir kadro tarafından 2002 yılında temelleri atılan Spoken English, ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlara rağmen en hızlı büyüyen dil kursu olarak dikkatleri çekmektedir. Özel eğitim kurumu olmanın ötesinde bir okul ciddiyetiyle davranan Spoken English, İstanbul’da çok kısa bir zamanda kurumsal bir kimlik haline gelmiştir. Bu başarıyı getiren ingilizce kursu Spoken English Method’un klasik metotlardan çok daha verimli olması ve öğretmen seçimlerinin çok büyük bir hassasiyetle yapılmasıdır. Bugün İstanbul’da İngilizce Öğretmenleri arasında Spoken English kadrosuna girmenin ne kadar zor olduğu konuşulmaktadır. Ayrıca öğrencilerin de en az lise mezunu olması gerekmektedir. Böylece hem öğretmen hem de öğrenci kalitesi korunmaktadır. Ticareti her zaman ikinci planda gören Spoken English yöneticileri dünya standartlarında eğitim verebilmenin ve öğrencilerini küresel ortamda kendi başlarına var olabilen bireyler olarak yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar.


Ürün ve Hizmetler

DİL GEÇMİŞİ OLMAYANLAR İÇİN COMPACT EĞİTİM

Daha önce İngilizce çalışmamış en az lise mezunu öğrencilerin kabul edildiği bu programda İngilizceyi başlangıçtan ileri düzeye kadar interaktif bir sistemle çalışacak olan öğrenciler 5 ayın sonunda okuma ve konuşma becerilerini oldukça yüksek bir seviyeye getirmiş olacaklar. Bu öğrenciler yanlış metotlarla vakit kaybetmemiş olacaklarından, kendilerini dil geçmişi olan öğrencilerden daha şanslı saymalıdırlar.

DİL GEÇMİŞİ OLANLAR İÇİN EZTENSIVE EĞİTİM

Extensive Eğitim daha önce İngilizce çalışmış, hazırlık okumuş, kurslara gitmiş, konuşma ve duyduğunu anlama problemleri yaşayan ve sıkıcı dilbilgisi çalışmalarından sonuç alamayan öğrencilerin de kaçırmaması gereken bir fırsat. Başlangıçtan ileri düzeye kadar konuların yer aldığı ve normalde 6 ay süren Compact seviyesinin de dahil edildiği, ek olarak okuma parçalarının incelenmesi ile yeni kelime öğrenimini hızlandıran yoğun konuşma egzersizlerinin yardımıyla dil edinimini pekiştiren etkin bir programdır.

CONVERSATION

İngilizce dilbilgisi üzerinde yeterli çalışma yaptığına inanan ve akıcı konuşmak isteyen öğrenciler için özel olarak hazırlanan bu program İngiliz, Amerikalı, Avustralyalı eğitmenlerle birlikte yürütülüyor. Konuşmanızı geliştirerek İngilizcenize akıcılık kazandırmanın yanı sıra, değişik aksanlara aşina olarak anlama kapasitenizi artırmak için konuşma sınıflarına katılabilirsiniz. Dil geçmişi olup konuşma noktasında ciddi sıkıntıları olan öğrencilere, konuşturmaya yönelik bir çalışma programı olan ve Spoken English Method ile yapılan compact eğitime katılmaları önerilir. Bu konuda tereddüt yaşayan öğrencilerimize herhangi bir ingilizce kursu programına kayıt yaptırmadan önce eğitim danışmanlarımıza başvurmalarını öneririz.

İŞ İNGİLİZCESİ

Günümüzde ofis ortamında verimli çalışabilmek için, her geçen gün daha fazla ingilizce kursu desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Uluslararası alanlarda yöneticilik yapanların, yönetimde belli noktalara gelebilmeleri ve geldikleri noktalarda istikrar sağlayabilmeleri için genel İngilizcenin yanı sıra, ticari İngilizce `ye de hakim olmaları kaçınılmazdır. İş İngilizcesi programımızda, iş yazışmaları, ofis İngilizce `si, uluslararası ticaret, iş sunumları gibi konularla birlikte, terminoloji detaylı olarak ele alınmıştır. Spoken English İş İngilizcesinde konusunun gerçek uzmanı olan yabancı hocalarla iş dünyasının ciddiyetine uygun kalıcı çözümler üretmektedir.

ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ GARANTİDE

Spoken English güvencesiyle Çocuklarınız için İngilizce problem olmaktan çıkıyor !

Spoken English sistemiyle ilgili bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

GELECEGE YATIRIM YAPIN!
İlerde başarılı olmasını istediğiniz çocuğunuzun;
ingilizce öğrenmesi nı , ingilizce`nin önemini ve kendisine ne gibi avantajlar sağlayabileceğini kavramasını, İngilizceyi yalnızca bir ders olarak değil, geleceğine yapıları en büyük yatırım olarak görmesini, Ve yeni çevreler edinmesini mi istiyorsunuz?


ingi

#ingilizce kursu #ingilizce eğitimi #ingilizce konuşma #çocuk ingilizcesi #iş ingilizcesi


Benzer Firmalar