Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » Silivri Park Hotel

Silivri Park Hotel


Sanatkarlar Cad. No:2

Telefon1: 212- 727 28 00

Telefon2:

Fax: 212-728 42 42

Web: www.silivriparkhotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 1999
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Antik Çağdaki ismini Selymbria veya Selybria olduğu bilinen kent, doğal bir limana sahip olması ve önemli ticaret yollarının üzerinde bulunması sebebiyle her dönemde önemini korumuştur.Strabona göre şehrin Selis adında efsanevi bir kurucusu vardır ve Selisi'ni kentide SELYBRİA olarak adlandırılmıştır. Silivri, Marmara Denizi (Propontis) kıyısında, İstanbul (Byzantion) ve Marmara Ereğlisi (Perintos) arasındadır. Antik devirde Trakya, doğuda Karadeniz, güneyde Marmara Denizi ve Ege Denizi, batıda Nestos nehri, kuzeyde Tuna nehri ile çevrili bulunuyordu. Selymbria işte bu sınırlar içinde bulunmaktadır.
İstanbul'un 1453'de fethinden 15 gün sonra Dayı Karaca Bey Trakya'ya dönerek ele geçirilmemiş kaleleri ile birlikte Silivri'yi de ele geçirdi. Silivri Osmanlı idaresine geçince, Kale içindeki Apokaus Kilisesi camiye çevrilip 30 - 40 hane kadar Türk kale içerisine yerleştirildi.Silivri şehri bugünkü kasabanın yanındaki koyun doğusunda, Marmara'ya hakim 56 m. yüksekliğindeki dik ve sarp bir tepenin üzerinde kurulmuştur. Zamanla bu tepenin etrafı surlarla çevrelenmiştir. Şehir zamanla gelişerek surların dışına çıkmış ve yayılmıştır.

Silivri Marmara Denizinin en güzel kıyı İlçesidir. Ekonomisi Turizm ve Sayfiye yaşamından oluşmaktadır. Balık ve Yoğurt kentimizin en meşhur yiyecekleri arasındadır. Silivri Park Hotel olarak, ilçemiz de bulunan veya ilçemizi tanımak isteyen misafirlerimize, ayrıcalıklar sunarak, rahat, çok temiz, güvenli odalarımız, restoran, bar ve toplantı salonlarımızla yüksek kaliteli hizmet ve ürünler sunmak çabasındayız.

Çarpık kentleşmeden uzak planlı bir yapılaşma içinde olan Silivri de, sakin bir liman yapısına sahip olduğundan balıkçılar içinde uygun bir barınak olmaktadır. İster günlük ve taze balık, ister özel Silivri ye özgü köftemizi, öğlen iş yemeklerinde yada akşam saatlerinde muhteşem bir gün batımı manzarası eşliğinde Park Roof Restaurant ımızda yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Yemekten önce günün yorgunluğunu içkinizi yudumlarken üstünüzden atabileceğiniz gibi, yemekten sonra Roof Bar ımızda eğlenebilirsiniz.
Atatürk Havalimanı' na 40 dk., Tüyap Fuar Merkezine 20 dk., çevredeki organize sanayi bölgelerine 25 dk. Mesafede olan hotelimiz de tüm konaklama, dinlenme iş toplantıları düzenleme ihtiyaçları için, özel imkan ve çözümler ile daima yanınızdayız.
Yaz ve kış günbatımının eşsiz güzelliğini yaşamak, yaşatmak.Silivri Park Hotel!!!Eviniz kadar sıcak.


Ürün ve Hizmetler

1999 yılında hizmet vermeye başlayan Silivri Park Hotel 88 oda, 174 yatak kapasitesine sahiptir. Silivri İlçe merkezindeki Deniz Manzaralı Otelimiz, Atatürk Havalimanı’na, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’ne ve CNR Expo Fuar Merkezine 40 dk., Tüyap Fuar ve Kongre Merkezine 20 dk. ve çevredeki organize sanayi bölgelerine 25 dk. mesafededir. Hizmet anlayışımız güler yüzlü ve profesyonel kadrosu ile tamamen misafir memnuniyeti odaklıdır.

#silivri otel #fuar otel #silivri firmalar #silivri tatil #silivri konaklama


Benzer Firmalar