CEPS Banyo Ürünleri


kaynarca cad. no:13 seyhliköyü- Pendik

Telefon1: 216 378 22 01

Telefon2:

Fax: 216 378 22 01

Web: www.ceps.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:65 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:% 60 ihracat

1978 Yılında İstanbul Pendik te kurulan CEPS ( Cam Elyaflı Polyester San. Ltd. Şti. ) işe su depoları üreterek başlamıştır.

CEPS, artan üretim kapasitesi ve müşteri talepleri doğrultusunda, üretimini yaptığı ürün gamına Polymer, CTP, Akrilik Banyo Küvetleri ve Duş Tekneleri, Polietilen Su ve Asit Tankları ile Duş Kabinlerini de eklemiştir.

1982 yılında, Pendik Şeyhli Köyünde, 6000 m2 si kapalı olmak üzere toplam 8500 m2 alanda üretimlerini kendi tesislerinde sürdürmektedir.

CEPS ürünlerinde Türkiye ve Avrupa kalite standartlarında hammadde ve ekipman kullanılmakta ve üretimi her aşaması titizlikle kalite kontrol birimleri tarafından denetlenmektedir. 2006 yılında aldığı ISO 9001:2000 - TSE ve Hizmet yeterlilik belgeleri ile de ürünlerinin kalitesini belgelemiştir. Ürünlerin satış ve pazarlamasının Türkiye`nin tüm illerinde yapan CEPS Şirketler Grubu yıllık üretimini % 60 gibi büyük bir bölümünü ihraç etmektedir.

Kurulduğu günden beri gelişen Teknolojiyi yakından izleyerek üretim bandına taşıyan ve her zaman maksimum kalite güvencesiyle üretim yapan CEPS, başarı odaklı çalışma anlayışı ve yüksek motivasyonlu kadrolarıyla her zaman müşterilerine en iyi ve en güvenilir hizmeti vermeye devam edecektir.


CEPS ÜRÜNLERİ GARANTİ BELGELİDİR


Ürün ve Hizmetler

Küvet, Duşteknesi, compact sistemler, Jakuzi, Duş kabinleri, Banyo dolapları, Polietilen su depoları

#küvet #duş kabini #su deposu #compact sistemler #duşteknesi


Benzer Firmalar